Waarom WordPress. Reden 2: Flexibiliteit

WordPress is flexibel

U kunt met WordPress uw website beheren, zo kunt u pagina’s wijzigen, (tijdelijk) verwijderen en toevoegen. Foto’s plaatsen, bijlages toevoegen.

Nieuwsberichten schrijven, direct publiceren of een datum meegeven zodat deze op een door u gekozen datum wordt gepubliceerd.

Niet alleen voor weblogs of websites. WordPress wordt ook gebruikt als openbare Wiki om kennis te delen. Of als intranet oplossing voor u en uw medewerkers. Andere toepassingen voor WordPress zijn als CRM/klantendatabase of magazine of nieuwsportal.

De basis van WordPress is zo flexibel dat u er vele kanten mee op kunt.

En uiteraard kunt u met WordPress een bedrijfsweblog bijhouden. De mogelijkheden zijn legio.

    please add slider images

Hoe snel is jouw website ?

Het belang van snelheid voor de vindbaarheid van een website. Je kunt de snelheid van een webpagina het beste omschrijven als “laadtijd van een web pagina”. Dus de tijd die nodig is om de inhoud op een specifieke pagina volledig weer te geven. Een tweede uitleg die wordt gegeven is “tijd tot de eerste byte”. […]

Uw website niet veilig?

Vanaf Chrome versie 68, die in juli 2018 verschijnt, zullen websites die nog op een HTTP-verbinding draaien als onveilig gemarkeerd worden. Gebruikers van Chrome zien daardoor in één oogopslag dat een website niet beveiligd is en dat hun gegevens gestolen kunnen worden.

Wat betekent de AVG voor mijn website?

Om je website of webshop aan de AVG te laten voldoen, dien je deze te controleren op een aantal punten.

Problemen met de recente update van WordPress?

In de WordPress versie 4.9.3. die op maandag 5 februari is uitgebracht is een fout geslopen. Deze bug werd pas na de release ontdekt. Dit kan in sommige gevallen als gevolg hebben dat de automatische update functie niet meer werkt.