Waarom WordPress. Reden 2: Flexibiliteit

WordPress is flexibel

U kunt met WordPress uw website beheren, zo kunt u pagina’s wijzigen, (tijdelijk) verwijderen en toevoegen. Foto’s plaatsen, bijlages toevoegen.

Nieuwsberichten schrijven, direct publiceren of een datum meegeven zodat deze op een door u gekozen datum wordt gepubliceerd.

Niet alleen voor weblogs of websites. WordPress wordt ook gebruikt als openbare Wiki om kennis te delen. Of als intranet oplossing voor u en uw medewerkers. Andere toepassingen voor WordPress zijn als CRM/klantendatabase of magazine of nieuwsportal.

De basis van WordPress is zo flexibel dat u er vele kanten mee op kunt.

En uiteraard kunt u met WordPress een bedrijfsweblog bijhouden. De mogelijkheden zijn legio.

    please add slider images

Meer winkelbezoek dankzij online zichtbaarheid

De aandacht die de consument heeft voor jouw winkel begint online. Een goede online presentatie kan ervoor zorgen dat personen die zich online oriënteren de fysieke winkel bezoeken. Want het zal uiteraard geen geheim zijn …

Wordpress theme - Hypotheek Advies Centrum

Het ideale WordPress theme

De keuze uit Wordpress themes is enorm en als je op zoek bent naar een nieuwe lay-out voor je website is het maken van een keuze bijzonder lastig. Bij Vincire Websites+ pakken we het liever anders aan.

Hoe snel is jouw website ?

Het belang van snelheid voor de vindbaarheid van een website. Je kunt de snelheid van een webpagina het beste omschrijven als “laadtijd van een web pagina”. Dus de tijd die nodig is om de inhoud op een specifieke pagina volledig weer te geven. Een tweede uitleg die wordt gegeven is “tijd tot de eerste byte”. […]

Uw website niet veilig?

Vanaf Chrome versie 68, die in juli 2018 verschijnt, zullen websites die nog op een HTTP-verbinding draaien als onveilig gemarkeerd worden. Gebruikers van Chrome zien daardoor in één oogopslag dat een website niet beveiligd is en dat hun gegevens gestolen kunnen worden.