Actueel

Wij houden u graag op de hoogte

Uw website niet veilig?

Vanaf Chrome versie 68, die in juli 2018 verschijnt, zullen websites die nog op een HTTP-verbinding draaien als onveilig gemarkeerd worden. Gebruikers van Chrome zien daardoor in één oogopslag dat een website niet beveiligd is en dat hun gegevens gestolen kunnen worden.

Lees verder...

Wat betekent de AVG voor mijn website?

Om je website of webshop aan de AVG te laten voldoen, dien je deze te controleren op een aantal punten.

Lees verder...

Problemen met de recente update van WordPress?

In de WordPress versie 4.9.3. die op maandag 5 februari is uitgebracht is een fout geslopen. Deze bug werd pas na de release ontdekt. Dit kan in sommige gevallen als gevolg hebben dat de automatische update functie niet meer werkt.

Lees verder...

Eisen omtrent https

Is een SSL/TLS certificaat juridisch verplicht ? Letterlijk staat er in de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) het volgende:

Lees verder...

Uw website al op https ?

Google heeft in 2014 al aangekondigd dat https een rankingsfactor zou gaan worden. Sindsdien is er een duidelijke trend te zien; meer en meer websites worden voorzien van een veiligheidscertificaat. En uw website?

Lees verder...

Een nieuw jaar biedt kansen..

Vincire IC zal binnenkort naar een nieuwe kantoorruimte gaan. Als u wilt langs komen bel dan eerst even. En de toekomst brengt meer ....

Lees verder...

Fresena Consultancy

Recent is de website van Fresena Consultancy & Interim Solutions gemoderniseerd. De bestaande site deed enigzins gedateerd aan en was niet geoptimaliseerd voor weergave op mobiel apparaten.

Lees verder...

BRM Lasers

De medio 2015 gerealiseerde websites vindt u hier: brmlasers.nl, brmlasers.de, brmlasers.be en brmlasers.eu

Lees verder...

Google waarschuwt webmasters dat hun site niet mobiel vriendelijk is.

Sinds juni 2014 is Google begonnen om mobiele internetters die de zoekmachine gebruiken te waarschuwen als een site niet optimaal zal functioneren op een mobiel toestel.

Lees verder...

Businessclub de Vierkante Stoel

De website heeft een heel eigen stijl gekregen waarin het belangrijkste component van de businessclub duidelijk en uitgebreid worden gepresenteerd; de leden.

Lees verder...