Het ideale WordPress theme

De keuze uit WordPress themes is enorm en als je op zoek bent naar een nieuwe lay-out voor jouw website is het maken van een keuze bijzonder lastig.
Bij Vincire Websites+ kunnen we jouw WordPress website ook maken op basis van een dergelijk WordPress theme. Maar we pakken het liever anders aan.

We begrijpen het wel, veel WordPress themes zien er op de website van de aanbieder fantastisch uit. En dan is het verleidelijk om een mooi WordPress theme uit te kiezen en daarmee aan de slag te gaan.  De praktijk is echter vaak anders er blijken dan vaak addertjes onder het gras te zitten. Het WordPress theme is toch niet zo flexibel als deze aanvankelijk leek, de functies zijn ingewikkelder en bepaalde plug-ins zijn verplicht en andere essentiële werken niet goed samen met het theme. En bij vragen aan de support van het WordPress theme blijkt de ondersteuning te wensen over te laten. Dit zijn maar een paar voorbeelden van situaties die kunnen voorkomen. Geloof me, we kennen ze en hebben ze zelf ervaren. Het fantastische WordPress theme blijkt als jouw website er een stuk minder fraai uit te zien.  Jammer van je tijd en geld.

Daarbij komt nog dat het up-to-date houden van verkrijgbare WordPress themes meer tijd kan vergen en zo blijkt op de langere termijn kostbaarder te zijn dan verwacht.

Hoe Vincire Websites+ het doet.

Wordpress theme - Hypotheek Advies CentrumIn het grote aanbod van WordPress themes zijn exemplaren van hele goede maar ook matige en slechte kwaliteit te vinden. Gevolg kan zijn dat jouw site er niet uitziet zoals je voor ogen had, deze niet werkt zoals je wil of dat je na een tijdje merkt dat de vindbaarheid van jouw website erg tegenvalt.  Daarom starten wij nooit zomaar met een willekeurig theme. We geven de voorkeur eraan om te werken met een getest en beproefd WordPress theme of met het door ons zelf gemaakte theme te werken. Keer op keer heeft de praktijk uitgewezen dat hiermee de meest stabiele websites worden gerealiseerd.

Bij toekomstige WordPress-updates kunnen we je garanderen dat jouw website naar behoren blijft werken. En doordat we de achterliggende techniek door en door kennen besparen we tijd en geld. En we kunnen u sneller helpen als er vragen zijn.

De functies die je nodig hebt, niet meer en niet minder.

Vaak zitten er in aangeboden WordPress themes allerlei extra functies en vele pagina-templates. Dat is wel begrijpelijk, de bouwer van het theme probeert met één theme een zo groot mogelijke markt te bedienen. Je voelt hem al; de kans is groot dat je veel van deze functies en templates nooit gebruikt. Veel overbodige zaken zorgen voor meer onderhoud en verhogen de kans dat het fout gaat. En uiteraard zit nou net die ene mogelijkheid die jij nodig hebt, niet in dit WordPress theme.

Als Vincire Websites+ een website op basis van een WordPress theme voor je maakt, brengen we eerst in kaart wat er nodig is en jouw wensen zijn. Het beheren en het onderhoud aan jouw website blijft zo overzichtelijk. En je hebt de keus om die mogelijkheden die je wel wenst er door ons in te laten bouwen.

    please add slider images

Spam via het contactformulier

Spam via contactformulieren is een groot probleem voor website-eigenaren. Spam maakt niet alleen dat je mailbox volloopt met ongewenste berichten, maar kan ook een veiligheidsrisico vormen voor jouw website. In dit artikel bespreek ik de meest gebruikte technieken om contactformulierspam te voorkomen.

Zoekmachine Google

Alles wat je moet weten over “Google Mijn Bedrijf”

Elke dag zoeken duizenden mensen op Google naar bedrijven zoals dat van jou, daarom is een opvallend bedrijfsprofiel een must.Door belangrijke gegevens over jouw bedrijf op te slaan in jouw “Google Mijn Bedrijf” vermelding verbeter je de lokale vindbaarheid van jouw bedrijf. Maar wat is Google Mijn Bedrijf eigenlijk en hoe claim jij jouw vermelding? […]

Meer winkelbezoek dankzij online zichtbaarheid

De aandacht die de consument heeft voor jouw winkel begint online. Een goede online presentatie kan ervoor zorgen dat personen die zich online oriënteren de fysieke winkel bezoeken. Want het zal uiteraard geen geheim zijn …

Wordpress theme - Hypotheek Advies Centrum

Het ideale WordPress theme

De keuze uit Wordpress themes is enorm en als je op zoek bent naar een nieuwe lay-out voor je website is het maken van een keuze bijzonder lastig. Bij Vincire Websites+ pakken we het liever anders aan.