WordPress update service.

Technologie verandert voortdurend. De WordPress update service in perspectief.

Het is een feit dat we allemaal zijn gaan accepteren en waarderen. De technologie biedt ons steeds meer mogelijkheden en maakt ons leven aangenamer.
Doordat de technologie steeds vernieuwt dient deze op onze apparaten regelmatig te worden ge-update. En net zoals uw telefoon of computer moet worden bijgewerkt (voor beveiliging of functionaliteit), moet uw website ook worden gecontroleerd en ge-update.

Als uw website met het CMS (Content Management Systeem) WordPress werkt kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid van het meest gebruikte CMS. U bent in goed gezelschap als u bedenkt dat o.a. de NewYork Times, de BBC en Disney hiervan gebruik maken.
Inmiddels draait bijna 30% van de website met een CMS op WordPress. Van de website die met een bekend CMS systeem werkt is dit zelfs ruim 59 %. Dat geeft duidelijk aan dat de gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid van WordPress enorm wordt gewaardeerd.
Deze populariteit bekent ook dat het CMS steeds interessanter wordt voor kwaadwillenden om op uw website in te breken en daarom wordt de beveiliging een steeds belangrijker punt van aandacht.
Heeft u uw WordPress website van Vincire dan zijn er meerdere maatregelen genomen om het systeem te beveiligen. Toch is het ook zaak dat WordPress actueel wordt gehouden en frequent naar de nieuwste versie wordt ge-update.

Omdat u druk bezig bent met het runnen van uw bedrijf, kan het een hele klus worden om uw site voortdurend up-to-date te houden. Daarom hebben we een WordPress update service voor de website gemaakt dat u de zorg van het bijwerken uit handen neemt, zodat u zich kunt concentreren op datgene waar u het best in bent – uw bedrijf runnen.

Waarom zou ik de WordPress update service nemen?

Veilig met de WordPress update service

Uw website is, zoals gezegd, gebouwd op een solide basis. Om de functionaliteiten uit te breiden en de website aan uw behoeften aan te passen, installeren we extra software bovenop de basis WordPress installatie. Denk aan antispam maatregelen, beveiliging en periodieke back-ups. Hoewel sommige hiervan gratis zijn, zijn er veel premium add-ons met een licentie die een jaarlijks abonnement vereisen om functioneel te blijven. Updates voor deze applicaties zijn essentieel voor de stabiliteit van uw website.

Een website die door Vincire is opgeleverd heeft meerdere van deze add-ons waarvan we een licentie hebben. Dit stelt ons in staat om deze tools op uw site te gebruiken, dus u hoeft zich nooit zorgen te maken over het betalen van een van deze abonnementskosten – alles is inbegrepen in de WordPress update service !
Om u een indruk te geven wat er allemaal komt kijken bij een WordPress update, leest u de informatie op de Nederlandse site van van WordPress

Wat zit er nog meer in de WordPress update service?

Hoewel de updates van WordPress alleen al ons update service een makkelijke keuze maken, gaan we verder. Met ons WordPress update service bent u niet alleen verzekerd van een up-to-date website maar ook:

Periodieke back-ups – er wordt periodiek een back-up van de database en bestanden van uw site gemaakt. Deze backups worden op een externe opslag bewaard. In het geval er iets misgaat met uw site of als deze wordt gehackt, kunnen we de back-up kopie terugzetten en binnen een mum van tijd uw website weer operationeel hebben.

Wacht niet langer, neem het zekere voor het onzekere en laat Vincire uw WordPress website actueel houden.
Wij kunnen u de WordPress update service aanbieden voor € 24,- per maand (per half jaar gefactureerd)

Wat kunt u verwachten van een WordPress update service van Vincire. 

Wordpress Update Service

 • Voorafgaande aan een update een backup van database en website bestanden
 • Maandelijkse updates van WordPress (of in geval van een veiligheidskritische update zo spoedig mogelijk)
 • Maandelijkse update van plugins welke als compatible met de gebruikte WordPress versie wordt aangemerkt door de pluginprovider.
 • Probleem lokaliseren en oplossen als gevolg van compatibiliteitsproblemen tussen WordPress, de gebruikte plugins en de webserver. Dit met een maximum van 30 minuten per maand. Indien meer tijd nodig is wordt dit aan u gemeld en als u instemt met de herstelwerkzaamheden hanteren we het uurtarief van € 48,-.
 • Vincire zal een uiterste inspanning leveren en de werkzaamheden correct en deugdelijk uitvoeren.

Start van een WordPress update service

Bij aanvang van een update service wordt een inventarisatie gedaan. Hierin worden onder andere volgende zaken in kaart gebracht;

 • De gebruikte WordPress versie
 • De gebruikte plugins en de versies daarvan
 • PHP en MySQL versie van de webserver

Tevens wordt er een back-up van de database en van de WordPress bestanden gemaakt.

Na inventarisatie krijgt u van Vincire Websites+ een advies voor verbetering van de werking, bedrijfszekerheid en beveiliging van uw website. Als we andere mogelijkheden voor optimalisatie zien melden we dit ook. In het advies kunnen een aantal punten worden genoemd die beslist uitgevoerd moeten worden op moment dat het onderhoudscontract ingaat. Kosten voor de inventarisatie zijn € 95,-.

Om te kunnen starten heeft Vincire nodig:

 • toegang tot WordPress met beheerdersrechten (admin)
 • toegang tot de Website bestanden via sFTP of FTP (waarbij sFTP de voorkeur verdient vanwege de hogere beveiliging)
 • In een aantal gevallen kan toegang tot het hostingaccount waar uw website is ondergebracht wenselijk zijn

Met de door u verstrekte gegevens zal Vincire Websites+ discreet en zorgvuldig omgaan.
Genoemde bedragen zijn excl BTW.

Meer weten?

Vul uw gegevens in en we informeren u over de WordPress update service.

De kleine lettertjes

WordPress is een open source pakket en wordt door het bedrijf Automattic onderhouden. Het is voor iedereen vrij verkrijgbaar en het is toegestaan WordPress aan te passen. Daarnaast zijn er tienduizenden uitbreidingen (plugins) en thema’s (themes) verkrijgbaar die door onafhankelijke partijen worden aangeboden. Ieder van deze partijen bouwt hun plugins en/of thema’s naar eigen inzicht. En aangezien niet iedereen zich aan de richtlijnen van WordPress houdt kan de kwaliteit en betrouwbaarheid daardoor variëren.

U zult begrijpen dat wij door bovenstaande aspecten geen garantie kunnen geven voor de juiste werking van plugins en de compatibiliteit tussen WordPress en deze plugins en plugins onderling. Vincire kan simpelweg niet alle tienduizenden plugins kennen en van updates en de gevolgen van deze plugin-updates op de hoogte zijn. Daardoor kunnen we geen garantie geven of aansprakelijkheid aanvaarden voor een juiste werking van plugins en de invloed ervan op WordPress. Dit is zeker het geval als plug-ins niet voor Vincire zijn beoordeeld en geïnstalleerd.

Ook kan de configuratie en kwaliteit van een webserver van invloed zijn op de werking van uw WordPress website. Indien u geen hosting van Vincire afneemt ligt de verantwoording bij u en uw hostingprovider om er voor zorg te dragen dat deze aan de minimale systeemeisen van WordPress en gebruikte plugins voldoet.