Woocommerce webshop

Ja, u wilt een webshop maar waarom zou u een Woocommerce webshop laten maken?
De afgelopen jaren is WooCommerce van een oplossing voor eenvoudige webshops uitgegroeid tot een volwaardig e-commerce pakket met uitgebreide mogelijkheden. Dat verklaart ook dat WooCommerce tegenwoordig één van de meest voor de hand liggende keuzes voor het realiseren van een webshop geworden.  Beter dan bij andere webshop oplossingen biedt Woocommerce uitgebreide mogelijkheden om af te stemmen op de wensen en is de vrijheid in styling vrijwel onbegrensd.

WordPress als webshop

WooCommerce is in basis een uitbreiding (plugin) die van een WordPress website een webshop maakt. Heb je een WordPress website en ben je vertrouwd met dit meest gebruikte website beheersysteem ter wereld?  Maak dan met Woocommerce van uw website een flexibele en solide webshop.

Een Woocommerce webshop is eenvoudig uit te breiden

woocommerce webshopNet als een website moet een webshop met u mee kunnen groeien. Want uw behoeften en wensen zullen door de jaren heen veranderen. Door de modulaire opbouw is WooCommerce een heel flexibel systeem. Het is sinds enige jaren onderdeel van Automattic het bedrijf achter WordPress. Beide zijn open source en dat maakt dat er voor beide veel gratis en betaalde plugins beschikbaar zijn om allerhande functies toe te voegen.  En, niet onbelangrijk, het is zoekmachine vriendelijk en dat helpt bij een goede plek in Google.

Een goede vindbaarheid van groot belang. Gelukkig of helaas geldt dat voor iedere online ondernemer en dus is er een enorm aanbod van producten verkrijgbaar via bestaande webshops. Een goede vindbaarheid en een goede plek in Google is nog niet zo eenvoudig te realiseren. Wat wij kunnen doen is er voor zorgen dat je Woocommerce webshop hiervoor technisch helemaal klaar is.

Waarom zou u kiezen voor WooCommerce ?

Nog niet overtuigd dat Woocommerce de juiste keuze is? U dient deze keuze zelf te maken wij willen u het volgende meegeven:

  • WordPress is de motor achter 43% van alle websites wereldwijd. Van websites met een CMS (content management systeem) ligt dit aandeel nog flink hoger.
  • WooCommerce is met 29% het grootste e-commerce systeem.
  • Door de opensource technologie is er een ruim aanbod aan plugins  (uitbreidingen) waar mee een webshop naar een hoger plan kan worden getild.
  • U bent niet gebonden aan één partij / aanbieder.
  • WooCommerce webshops zijn naar wens vorm te geven waarmee u zich kunt onderscheiden van andere aanbieders

Wilt u meer weten over een WooCommerce webshop? Vul uw gegevens in en we nemen contact met u op.