Problemen met de recente update van WordPress?

In de WordPress versie 4.9.3. die op maandag 5 februari is uitgebracht is een fout geslopen. Deze bug werd pas na de release ontdekt. Dit kan in sommige gevallen als gevolg hebben dat de automatische update functie niet meer werkt. Het WordPress team heeft afgelopen nacht (van 6 op 7 februari) daarom versie 4.9.4 uitgebracht.
 
Officiële statement van WordPress:

WordPress 4.9.4 is now available.

This maintenance release fixes a severe bug in 4.9.3, which will cause sites that support automatic background updates to fail to update automatically, and will require action from you (or your host) for it to be updated to 4.9.4.

Als u in het WordPress dashboard een melding ziet dat de automatische update is mislukt kunt u deze opnieuw proberen te starten.
Lukt dit niet dan zal de update handmatig gedaan moeten worden. U dient dan de WordPress bestanden via sFTP te vervangen. Download daarvoor eerst de versie 4.9.4 te downloaden en de zip uit te pakken. Verwijder dan alle mappen / bestanden van WordPress op uw server behalve:

  • de map WP-content
  • het bestand wp-config.php
  • het .htaccess bestand (indien zichtbaar)

Upload nu uit de gedownloade WP versie 4.9.4:

  • de map WP-admin
  • de map WP-includes
  • alle bestanden uit de root van WordPress met uitzondering van wp-config.php of wp-config-sample.php

Het is aan te raden om eerst een back-up van de database te maken.

 

Mocht u er niet uitkomen help ik u graag. Bel of mail me op 0543-532860 of info@vincire.nl

    please add slider images

Spam via het contactformulier

Spam via contactformulieren is een groot probleem voor website-eigenaren. Spam maakt niet alleen dat je mailbox volloopt met ongewenste berichten, maar kan ook een veiligheidsrisico vormen voor jouw website. In dit artikel bespreek ik de meest gebruikte technieken om contactformulierspam te voorkomen.

Zoekmachine Google

Alles wat je moet weten over “Google Mijn Bedrijf”

Elke dag zoeken duizenden mensen op Google naar bedrijven zoals dat van jou, daarom is een opvallend bedrijfsprofiel een must.Door belangrijke gegevens over jouw bedrijf op te slaan in jouw “Google Mijn Bedrijf” vermelding verbeter je de lokale vindbaarheid van jouw bedrijf. Maar wat is Google Mijn Bedrijf eigenlijk en hoe claim jij jouw vermelding? […]

Meer winkelbezoek dankzij online zichtbaarheid

De aandacht die de consument heeft voor jouw winkel begint online. Een goede online presentatie kan ervoor zorgen dat personen die zich online oriënteren de fysieke winkel bezoeken. Want het zal uiteraard geen geheim zijn …

Wordpress theme - Hypotheek Advies Centrum

Het ideale WordPress theme

De keuze uit Wordpress themes is enorm en als je op zoek bent naar een nieuwe lay-out voor je website is het maken van een keuze bijzonder lastig. Bij Vincire Websites+ pakken we het liever anders aan.