Problemen met de recente update van WordPress?

In de WordPress versie 4.9.3. die op maandag 5 februari is uitgebracht is een fout geslopen. Deze bug werd pas na de release ontdekt. Dit kan in sommige gevallen als gevolg hebben dat de automatische update functie niet meer werkt. Het WordPress team heeft afgelopen nacht (van 6 op 7 februari) daarom versie 4.9.4 uitgebracht.
 
Officiële statement van WordPress:

WordPress 4.9.4 is now available.

This maintenance release fixes a severe bug in 4.9.3, which will cause sites that support automatic background updates to fail to update automatically, and will require action from you (or your host) for it to be updated to 4.9.4.

Als u in het WordPress dashboard een melding ziet dat de automatische update is mislukt kunt u deze opnieuw proberen te starten.
Lukt dit niet dan zal de update handmatig gedaan moeten worden. U dient dan de WordPress bestanden via sFTP te vervangen. Download daarvoor eerst de versie 4.9.4 te downloaden en de zip uit te pakken. Verwijder dan alle mappen / bestanden van WordPress op uw server behalve:

  • de map WP-content
  • het bestand wp-config.php
  • het .htaccess bestand (indien zichtbaar)

Upload nu uit de gedownloade WP versie 4.9.4:

  • de map WP-admin
  • de map WP-includes
  • alle bestanden uit de root van WordPress met uitzondering van wp-config.php of wp-config-sample.php

Het is aan te raden om eerst een back-up van de database te maken.

 

Mocht u er niet uitkomen help ik u graag. Bel of mail me op 0543-532860 of info@vincire.nl

    please add slider images

Problemen met de recente update van WordPress?

In de WordPress versie 4.9.3. die op maandag 5 februari is uitgebracht is een fout geslopen. Deze bug werd pas na de release ontdekt. Dit kan in sommige gevallen als gevolg hebben dat de automatische update functie niet meer werkt.

Eisen omtrent https

Is een SSL/TLS certificaat juridisch verplicht ? Letterlijk staat er in de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) het volgende:

Uw website al op https ?

Google heeft in 2014 al aangekondigd dat https een rankingsfactor zou gaan worden. Sindsdien is er een duidelijke trend te zien; meer en meer websites worden voorzien van een veiligheidscertificaat. En uw website?

Een nieuw jaar biedt kansen..

Vincire IC zal binnenkort naar een nieuwe kantoorruimte gaan. Als u wilt langs komen bel dan eerst even. En de toekomst brengt meer ….