Email instellingen

Om emailberichten uit een mailbox met uw domeinnaam te kunnen lezen en beantwoorden kunt u de volgende instellingen in uw mailprogramma gebruiken.

Let op !
Laat uw mailprogramma niet de instellingen automatisch kiezen maar kies voor handmatig instellen.
In Outlook: “Geavanceerde opties – Ik wil mijn account handmatig instellen”. Zie schermprint
In Windows Mail: “Geavanceerde configuratie – Internet-e-mail, Pop- of Imap accounts ….”. Zie ook schermprint 1 en schermprint 2

Met een beveiligde verbinding (aanbevolen)

POP:
Inkomende en uitgaande mailserver: mail.vincire.nl
Poort inkomende mail: 995
Poort uitgaande mail: 587
Beveiliging: SSL/TLS (mocht de keuze SSL/TLS niet werken kies dan voor automatisch)

IMAP:
Inkomende en uitgaande mailserver: mail.vincire.nl
Poort inkomende mail: 993
Poort uitgaande mail: 465
Beveiliging: SSL/TLS

Met een niet beveiligde verbinding

Inkomende en uitgaande mailserver: mail.uwdomeinnaam.nl
(vervang “uwdomeinnaam.nl” door uw eigen domeinnaam)

POP:
Poort inkomende mail: 110
Poort uitgaande mail: 25 (of indien deze door uw internetprovider wordt geblokkeerd: 587)

IMAP:
Poort inkomende mail: 143
Poort uitgaande mail: 25 (of indien deze door uw internetprovider wordt geblokkeerd: 587)

Uitgaande mail (SMTP)

Voor zowel beveiligde verbinding als niet beveiligde verbinding: Authenticatie voor SMTP is vereist!

Noot:
In het geval dat uw internetprovider het niet toestaat dat u met een andere mailserver dan die van hen berichten verstuurd zult u de informatie van uw internetprovider moeten raadplegen.

POP versus IMAP

Bij POP wordt de email opgehaald van de mailserver en doorgaans verwijderd. Wanneer berichten worden verwijderd is afhankelijk van de instellingen in uw mailprogramma. U kunt instellen dat de berichten direct of na x aantal dagen worden verwijderd. Er is ook een instelling dat berichten niet worden verwijderd na het ophalen.
Bij IMAP werkt u op de server. U ziet als het ware de emailberichten op de mailserver in. De berichten worden niet opgehaald en pas verwijderd als u ze handmatig verwijderd.

Let erop dat de capaciteit van uw hostingaccount en dus de mailboxen niet onbeperkt is. Schoon daarom regelmatig de mailbox op.  Verwijder oude berichten en denk er ook aan de prullenbak te legen. Berichten in alle mappen nemen ruimte in ook die in de map verzonden items. En met name bijlagen nemen veel ruimte in.

Handleiding voor Outlook.

Een handleiding hoe u een emailaccount in Outlook in stelt vindt uw op: E-mail in Outlook instellen . Let wel, dit is voor het programma Outlook dat op een PC geïnstalleerd moet worden, niet de online versie Outlook.com!
Wijkt uw Outlook versie af zoek dan op internet naar een handleiding voor de door u gebruikte versie. Gebruik wel de genoemde server, poortnummers en kies voor zowel POP als IMAP voor SSL/TLS.

 

Webmail

Emailberichten kunnen ook worden ingezien via webmail. Ga daarvoor naar https://vincire.nl/roundcube/
Log in met uw emailadres en wachtwoord.

 

    please add slider images

Meer winkelbezoek dankzij online zichtbaarheid

De aandacht die de consument heeft voor jouw winkel begint online. Een goede online presentatie kan ervoor zorgen dat personen die zich online oriënteren de fysieke winkel bezoeken. Want het zal uiteraard geen geheim zijn …

Wordpress theme - Hypotheek Advies Centrum

Het ideale WordPress theme

De keuze uit Wordpress themes is enorm en als je op zoek bent naar een nieuwe lay-out voor je website is het maken van een keuze bijzonder lastig. Bij Vincire Websites+ pakken we het liever anders aan.

Hoe snel is jouw website ?

Het belang van snelheid voor de vindbaarheid van een website. Je kunt de snelheid van een webpagina het beste omschrijven als “laadtijd van een web pagina”. Dus de tijd die nodig is om de inhoud op een specifieke pagina volledig weer te geven. Een tweede uitleg die wordt gegeven is “tijd tot de eerste byte”. […]

Uw website niet veilig?

Vanaf Chrome versie 68, die in juli 2018 verschijnt, zullen websites die nog op een HTTP-verbinding draaien als onveilig gemarkeerd worden. Gebruikers van Chrome zien daardoor in één oogopslag dat een website niet beveiligd is en dat hun gegevens gestolen kunnen worden.