WordPress wint prijs voor meest gebruiksvriendelijke CMS

Dat WordPress een populair Content Management is was al bekend. Die populariteit is onder andere af te meten aan het hoge aantal downloads van meer dan 9 miljoen van versie 2.8 van WordPress.

De kwaliteit van WordPress wordt nog eens onderstreept door een recent ontvangen prijs. In de Open Source CMS Awards van 2009 is WordPress uitgeroepen tot “Overall Best Open Source CMS”.

Het is nu de vierde keer dat deze prijs door Packt Publishing is uitgereikt. Het Open Source CMS Award is geen kleine prijs. Het ontvangt meer dan 12.000 nominaties en meer dan 23.000 stemmen verdeeld over vijf categorieën.

De winnaars zijn gekozen uit finalisten die de meeste nominaties gekregen hebben tijdens de voordracht fase. De Jury bestaat uit ervaren en vooraanstaande personen in de open source en Content Management industrie. Zij hebben hun keuzes gebaseerd op een aantal factoren, waaronder prestaties, bruikbaarheid, toegankelijkheid, gemak en aanpassing van de configuratie, schaalbaarheid en veiligheid.

    please add slider images

Spam via het contactformulier

Spam via contactformulieren is een groot probleem voor website-eigenaren. Spam maakt niet alleen dat je mailbox volloopt met ongewenste berichten, maar kan ook een veiligheidsrisico vormen voor jouw website. In dit artikel bespreek ik de meest gebruikte technieken om contactformulierspam te voorkomen.

Zoekmachine Google

Alles wat je moet weten over “Google Mijn Bedrijf”

Elke dag zoeken duizenden mensen op Google naar bedrijven zoals dat van jou, daarom is een opvallend bedrijfsprofiel een must.Door belangrijke gegevens over jouw bedrijf op te slaan in jouw “Google Mijn Bedrijf” vermelding verbeter je de lokale vindbaarheid van jouw bedrijf. Maar wat is Google Mijn Bedrijf eigenlijk en hoe claim jij jouw vermelding? […]

Meer winkelbezoek dankzij online zichtbaarheid

De aandacht die de consument heeft voor jouw winkel begint online. Een goede online presentatie kan ervoor zorgen dat personen die zich online oriënteren de fysieke winkel bezoeken. Want het zal uiteraard geen geheim zijn …

Wordpress theme - Hypotheek Advies Centrum

Het ideale WordPress theme

De keuze uit Wordpress themes is enorm en als je op zoek bent naar een nieuwe lay-out voor je website is het maken van een keuze bijzonder lastig. Bij Vincire Websites+ pakken we het liever anders aan.