Waarom WordPress. Reden 1: Gebruiksgemak

WordPress is gebruiksvriendelijk

Het schrijven van pagina’s of berichten is eenvoudig. En u plaatst foto’s of bijlages in het zelfde beheerscherm. U hoeft niet vele verschillende stappen te doorlopen om te publiceren. Ook het (tijdelijk) verwijderen van een bericht of pagina is simpel. En per abuis gewiste informatie haalt u makkelijk terug.

WordPress heeft het gebruiksgemak als een van de belangrijkste uitgangspunten. Het systeem wordt voortdurend verder ontwikkeld om aan de veranderende wensen te kunnen voldoen. En om concurrenten achter zich te laten.

Niet voor niets heeft WordPress in november 2009 de prijs voor meest gebruiksvriendelijke CMS (content management systeem) gewonnen.

    please add slider images

Spam via het contactformulier

Spam via contactformulieren is een groot probleem voor website-eigenaren. Spam maakt niet alleen dat je mailbox volloopt met ongewenste berichten, maar kan ook een veiligheidsrisico vormen voor jouw website. In dit artikel bespreek ik de meest gebruikte technieken om contactformulierspam te voorkomen.

Zoekmachine Google

Alles wat je moet weten over “Google Mijn Bedrijf”

Elke dag zoeken duizenden mensen op Google naar bedrijven zoals dat van jou, daarom is een opvallend bedrijfsprofiel een must.Door belangrijke gegevens over jouw bedrijf op te slaan in jouw “Google Mijn Bedrijf” vermelding verbeter je de lokale vindbaarheid van jouw bedrijf. Maar wat is Google Mijn Bedrijf eigenlijk en hoe claim jij jouw vermelding? […]

Meer winkelbezoek dankzij online zichtbaarheid

De aandacht die de consument heeft voor jouw winkel begint online. Een goede online presentatie kan ervoor zorgen dat personen die zich online oriënteren de fysieke winkel bezoeken. Want het zal uiteraard geen geheim zijn …

Wordpress theme - Hypotheek Advies Centrum

Het ideale WordPress theme

De keuze uit Wordpress themes is enorm en als je op zoek bent naar een nieuwe lay-out voor je website is het maken van een keuze bijzonder lastig. Bij Vincire Websites+ pakken we het liever anders aan.