Waarom WordPress. Reden 1: Gebruiksgemak

WordPress is gebruiksvriendelijk

Het schrijven van pagina’s of berichten is eenvoudig. En u plaatst foto’s of bijlages in het zelfde beheerscherm. U hoeft niet vele verschillende stappen te doorlopen om te publiceren. Ook het (tijdelijk) verwijderen van een bericht of pagina is simpel. En per abuis gewiste informatie haalt u makkelijk terug.

WordPress heeft het gebruiksgemak als een van de belangrijkste uitgangspunten. Het systeem wordt voortdurend verder ontwikkeld om aan de veranderende wensen te kunnen voldoen. En om concurrenten achter zich te laten.

Niet voor niets heeft WordPress in november 2009 de prijs voor meest gebruiksvriendelijke CMS (content management systeem) gewonnen.

    please add slider images

Uw website niet veilig?

Vanaf Chrome versie 68, die in juli 2018 verschijnt, zullen websites die nog op een HTTP-verbinding draaien als onveilig gemarkeerd worden. Gebruikers van Chrome zien daardoor in één oogopslag dat een website niet beveiligd is en dat hun gegevens gestolen kunnen worden.

Wat betekent de AVG voor mijn website?

Om je website of webshop aan de AVG te laten voldoen, dien je deze te controleren op een aantal punten.

Problemen met de recente update van WordPress?

In de WordPress versie 4.9.3. die op maandag 5 februari is uitgebracht is een fout geslopen. Deze bug werd pas na de release ontdekt. Dit kan in sommige gevallen als gevolg hebben dat de automatische update functie niet meer werkt.

Eisen omtrent https

Is een SSL/TLS certificaat juridisch verplicht ? Letterlijk staat er in de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) het volgende: