Winterswijk.in

Winterswijk.in was een webportal voor lokaal nieuws en evenementen voor de gemeente Winterswijk.

Lokale organisaties als verenigingen en stichtingen kunnen inloggen en hun berichten incl. foto’s plaatsen.  Bij elk bericht dat men plaatst komt een link naar een profielpagina waarin de organisatie zich aan de bezoekers van de site kan voorstellen.
De berichten worden door een redacteur inhoudelijk bekeken alvorens deze gepubliceerd worden.

Bezoekers van Winterswijk.in kunnen reageren op berichten. Reacties worden onder het betreffende bericht geplaatst en zijn voor andere bezoekers te lezen.
Door zich te abonneren op de RSS feed kunnen bezoekers eenvoudig op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten.

Tevens worden door de redactie persberichten van de gemeente Winterswijk geplaatst.

Werkzaamheden Vincire IC: ontwikkeling van het concept, het website ontwerp, technische inrichting en beheer.

Het idee achter Winterswijk.in lijkt door verschillende andere partijen, waaronder lokale kranten, te zijn overgenomen. Reden om de website offline te halen.

    please add slider images

Meer winkelbezoek dankzij online zichtbaarheid

De aandacht die de consument heeft voor jouw winkel begint online. Een goede online presentatie kan ervoor zorgen dat personen die zich online oriënteren de fysieke winkel bezoeken. Want het zal uiteraard geen geheim zijn …

Wordpress theme - Hypotheek Advies Centrum

Het ideale WordPress theme

De keuze uit Wordpress themes is enorm en als je op zoek bent naar een nieuwe lay-out voor je website is het maken van een keuze bijzonder lastig. Bij Vincire Websites+ pakken we het liever anders aan.

Hoe snel is jouw website ?

Het belang van snelheid voor de vindbaarheid van een website. Je kunt de snelheid van een webpagina het beste omschrijven als “laadtijd van een web pagina”. Dus de tijd die nodig is om de inhoud op een specifieke pagina volledig weer te geven. Een tweede uitleg die wordt gegeven is “tijd tot de eerste byte”. […]

Uw website niet veilig?

Vanaf Chrome versie 68, die in juli 2018 verschijnt, zullen websites die nog op een HTTP-verbinding draaien als onveilig gemarkeerd worden. Gebruikers van Chrome zien daardoor in één oogopslag dat een website niet beveiligd is en dat hun gegevens gestolen kunnen worden.