Winterswijk.in

Winterswijk.in was een webportal voor lokaal nieuws en evenementen voor de gemeente Winterswijk.

Lokale organisaties als verenigingen en stichtingen kunnen inloggen en hun berichten incl. foto’s plaatsen.  Bij elk bericht dat men plaatst komt een link naar een profielpagina waarin de organisatie zich aan de bezoekers van de site kan voorstellen.
De berichten worden door een redacteur inhoudelijk bekeken alvorens deze gepubliceerd worden.

Bezoekers van Winterswijk.in kunnen reageren op berichten. Reacties worden onder het betreffende bericht geplaatst en zijn voor andere bezoekers te lezen.
Door zich te abonneren op de RSS feed kunnen bezoekers eenvoudig op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten.

Tevens worden door de redactie persberichten van de gemeente Winterswijk geplaatst.

Werkzaamheden Vincire IC: ontwikkeling van het concept, het website ontwerp, technische inrichting en beheer.

Het idee achter Winterswijk.in lijkt door verschillende andere partijen, waaronder lokale kranten, te zijn overgenomen. Reden om de website offline te halen.

    please add slider images

Spam via het contactformulier

Spam via contactformulieren is een groot probleem voor website-eigenaren. Spam maakt niet alleen dat je mailbox volloopt met ongewenste berichten, maar kan ook een veiligheidsrisico vormen voor jouw website. In dit artikel bespreek ik de meest gebruikte technieken om contactformulierspam te voorkomen.

Zoekmachine Google

Alles wat je moet weten over “Google Mijn Bedrijf”

Elke dag zoeken duizenden mensen op Google naar bedrijven zoals dat van jou, daarom is een opvallend bedrijfsprofiel een must.Door belangrijke gegevens over jouw bedrijf op te slaan in jouw “Google Mijn Bedrijf” vermelding verbeter je de lokale vindbaarheid van jouw bedrijf. Maar wat is Google Mijn Bedrijf eigenlijk en hoe claim jij jouw vermelding? […]

Meer winkelbezoek dankzij online zichtbaarheid

De aandacht die de consument heeft voor jouw winkel begint online. Een goede online presentatie kan ervoor zorgen dat personen die zich online oriënteren de fysieke winkel bezoeken. Want het zal uiteraard geen geheim zijn …

Wordpress theme - Hypotheek Advies Centrum

Het ideale WordPress theme

De keuze uit Wordpress themes is enorm en als je op zoek bent naar een nieuwe lay-out voor je website is het maken van een keuze bijzonder lastig. Bij Vincire Websites+ pakken we het liever anders aan.