Wij lopen hard. Voor onze klanten en voor Kinderwensmobiel.

Wij lopen hard.  Dat doen wij voor onze klanten maar op 20 juni lopen wij ook hard voor een nieuwe ambulance voor de Stichting Kinderwensmobiel.

Op zondag 20 juni 2010, wordt in Winterswijk de eerste Wenterse Wensloop georganiseerd: een hardloopwedstrijd voor jong en oud. Deze loop is op touw gezet om geld in te zamelen voor een nieuwe kinderambulance voor Stichting KinderWensMobiel. Met de nieuwe kinderambulance hoopt de stichting vele wensen van zieke kinderen te kunnen vervullen.

De stichting is opgericht om chronisch en acuut zieke kinderen uit hun isolement te halen door een dagje uit voor ze te organiseren, dit gebeurt met behulp van een kinderambulance ofwel ‘de KinderWensMobiel’.
Stichting KinderWensMobiel bestaat geheel uit vrijwilligers en is voor haar inkomsten afhankelijk van sponsoren en donateurs.

Edwin Bollen van Vincire IC zal aan de wensloop van 5 kilometer deelnemen. En onze klanten hebben wij gevraagd om een financiële bijdrage om de aanschaf van een nieuwe kinderambulance mogelijk te maken.

Wij hopen dat de Wenterse Wensloop een succes wordt.

    please add slider images

Uw website niet veilig?

Vanaf Chrome versie 68, die in juli 2018 verschijnt, zullen websites die nog op een HTTP-verbinding draaien als onveilig gemarkeerd worden. Gebruikers van Chrome zien daardoor in één oogopslag dat een website niet beveiligd is en dat hun gegevens gestolen kunnen worden.

Wat betekent de AVG voor mijn website?

Om je website of webshop aan de AVG te laten voldoen, dien je deze te controleren op een aantal punten.

Problemen met de recente update van WordPress?

In de WordPress versie 4.9.3. die op maandag 5 februari is uitgebracht is een fout geslopen. Deze bug werd pas na de release ontdekt. Dit kan in sommige gevallen als gevolg hebben dat de automatische update functie niet meer werkt.

Eisen omtrent https

Is een SSL/TLS certificaat juridisch verplicht ? Letterlijk staat er in de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) het volgende: