Wij lopen hard. Voor onze klanten en voor Kinderwensmobiel.

Wij lopen hard.  Dat doen wij voor onze klanten maar op 20 juni lopen wij ook hard voor een nieuwe ambulance voor de Stichting Kinderwensmobiel.

Op zondag 20 juni 2010, wordt in Winterswijk de eerste Wenterse Wensloop georganiseerd: een hardloopwedstrijd voor jong en oud. Deze loop is op touw gezet om geld in te zamelen voor een nieuwe kinderambulance voor Stichting KinderWensMobiel. Met de nieuwe kinderambulance hoopt de stichting vele wensen van zieke kinderen te kunnen vervullen.

De stichting is opgericht om chronisch en acuut zieke kinderen uit hun isolement te halen door een dagje uit voor ze te organiseren, dit gebeurt met behulp van een kinderambulance ofwel ‘de KinderWensMobiel’.
Stichting KinderWensMobiel bestaat geheel uit vrijwilligers en is voor haar inkomsten afhankelijk van sponsoren en donateurs.

Edwin Bollen van Vincire IC zal aan de wensloop van 5 kilometer deelnemen. En onze klanten hebben wij gevraagd om een financiële bijdrage om de aanschaf van een nieuwe kinderambulance mogelijk te maken.

Wij hopen dat de Wenterse Wensloop een succes wordt.

    please add slider images
Zoekmachine Google

Alles wat je moet weten over “Google Mijn Bedrijf”

Elke dag zoeken duizenden mensen op Google naar bedrijven zoals dat van jou, daarom is een opvallend bedrijfsprofiel een must.Door belangrijke gegevens over jouw bedrijf op te slaan in jouw “Google Mijn Bedrijf” vermelding verbeter je de lokale vindbaarheid van jouw bedrijf. Maar wat is Google Mijn Bedrijf eigenlijk en hoe claim jij jouw vermelding? […]

Meer winkelbezoek dankzij online zichtbaarheid

De aandacht die de consument heeft voor jouw winkel begint online. Een goede online presentatie kan ervoor zorgen dat personen die zich online oriënteren de fysieke winkel bezoeken. Want het zal uiteraard geen geheim zijn …

Wordpress theme - Hypotheek Advies Centrum

Het ideale WordPress theme

De keuze uit Wordpress themes is enorm en als je op zoek bent naar een nieuwe lay-out voor je website is het maken van een keuze bijzonder lastig. Bij Vincire Websites+ pakken we het liever anders aan.

Hoe snel is jouw website ?

Het belang van snelheid voor de vindbaarheid van een website. Je kunt de snelheid van een webpagina het beste omschrijven als “laadtijd van een web pagina”. Dus de tijd die nodig is om de inhoud op een specifieke pagina volledig weer te geven. Een tweede uitleg die wordt gegeven is “tijd tot de eerste byte”. […]