Wipro bv

Wipro BV houdt zich bezig met de productie en verkoop van systeemwanden (verplaatsbare scheidingswanden).
Daarnaast bestaat het assortiment uit diverse toebehoren bij dit wandsysteem.

De systeemwanden worden in geheel Nederland en inmiddels ook in het buitenland op de markt gebracht onder de naam “Askon Systeemwand”.

Wipro had een site die gedateerd was en men werd geconfronteerd met leverancier die hen verplichte een kostbaar contract voor het CMS (Content Management Systeem) dat ze gebruikten af te sluiten.

Tevens zocht Wipro een websitebouwer die niet alleen de technische kant beheerst maar ook een fraai ontwerp kon maken dat aansloot bij hun huisstijl en brochures.

De in augustus gerealiseerde website vindt u hier: www.wipro.nl

Werkzaamheden Vincire IC:

  • ontwerpen van de website
  • omzetten van het ontwerp naar een responsive site in HTML5 en CSS
  • implementatie van het Content Management Systeem WordPress
  • uitbreiding van de site met pagina’s voor de Duitse markt en de mogelijkheid om de Duitse teksten zelfstandig te kunnen beheren
  • domeinnaam registratie en hosting
    please add slider images

Uw website niet veilig?

Vanaf Chrome versie 68, die in juli 2018 verschijnt, zullen websites die nog op een HTTP-verbinding draaien als onveilig gemarkeerd worden. Gebruikers van Chrome zien daardoor in één oogopslag dat een website niet beveiligd is en dat hun gegevens gestolen kunnen worden.

Wat betekent de AVG voor mijn website?

Om je website of webshop aan de AVG te laten voldoen, dien je deze te controleren op een aantal punten.

Problemen met de recente update van WordPress?

In de WordPress versie 4.9.3. die op maandag 5 februari is uitgebracht is een fout geslopen. Deze bug werd pas na de release ontdekt. Dit kan in sommige gevallen als gevolg hebben dat de automatische update functie niet meer werkt.

Eisen omtrent https

Is een SSL/TLS certificaat juridisch verplicht ? Letterlijk staat er in de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) het volgende: