Wipro bv

Wipro BV houdt zich bezig met de productie en verkoop van systeemwanden (verplaatsbare scheidingswanden).
Daarnaast bestaat het assortiment uit diverse toebehoren bij dit wandsysteem.

De systeemwanden worden in geheel Nederland en inmiddels ook in het buitenland op de markt gebracht onder de naam “Askon Systeemwand”.

Wipro had een site die gedateerd was en men werd geconfronteerd met leverancier die hen verplichte een kostbaar contract voor het CMS (Content Management Systeem) dat ze gebruikten af te sluiten.

Tevens zocht Wipro een websitebouwer die niet alleen de technische kant beheerst maar ook een fraai ontwerp kon maken dat aansloot bij hun huisstijl en brochures.

Wipro bv is in 2021 overgenomen door een investeringsmaatschappij die met een eigen partner de website heeft vervangen.

Werkzaamheden Vincire IC:

  • ontwerpen van de website
  • omzetten van het ontwerp naar een responsive site in HTML5 en CSS
  • implementatie van het Content Management Systeem WordPress
  • uitbreiding van de site met pagina’s voor de Duitse markt en de mogelijkheid om de Duitse teksten zelfstandig te kunnen beheren
  • domeinnaam registratie en hosting
    please add slider images

Spam via het contactformulier

Spam via contactformulieren is een groot probleem voor website-eigenaren. Spam maakt niet alleen dat je mailbox volloopt met ongewenste berichten, maar kan ook een veiligheidsrisico vormen voor jouw website. In dit artikel bespreek ik de meest gebruikte technieken om contactformulierspam te voorkomen.

Zoekmachine Google

Alles wat je moet weten over “Google Mijn Bedrijf”

Elke dag zoeken duizenden mensen op Google naar bedrijven zoals dat van jou, daarom is een opvallend bedrijfsprofiel een must.Door belangrijke gegevens over jouw bedrijf op te slaan in jouw “Google Mijn Bedrijf” vermelding verbeter je de lokale vindbaarheid van jouw bedrijf. Maar wat is Google Mijn Bedrijf eigenlijk en hoe claim jij jouw vermelding? […]

Meer winkelbezoek dankzij online zichtbaarheid

De aandacht die de consument heeft voor jouw winkel begint online. Een goede online presentatie kan ervoor zorgen dat personen die zich online oriënteren de fysieke winkel bezoeken. Want het zal uiteraard geen geheim zijn …

Wordpress theme - Hypotheek Advies Centrum

Het ideale WordPress theme

De keuze uit Wordpress themes is enorm en als je op zoek bent naar een nieuwe lay-out voor je website is het maken van een keuze bijzonder lastig. Bij Vincire Websites+ pakken we het liever anders aan.