Sporttheater Astoria

Sporttheater ASTORIA is het best te omschrijven als een conditie-/en ontspanningscentrum en heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die hun conditie op een voor hun aanvaardbaar niveau willen brengen of behouden. En dit alles in een bijzonder sfeervol en historisch pand.

De bestaande website was niet meer actueel en het ontwerp verouderd. De geheel nieuwe vormgeving moet zowel de sportieve aard van het bedrijf als de historische uitstraling van het pand benadrukken. De site is ontwikkeld met oog voor gebruiksgemak en vindbaarheid in zoekmachines.

Werkzaamheden Vincire IC: Webdesign en website beheer.

Aanvullende diensten:  domeinnaam registratie, hosting

    please add slider images

Spam via het contactformulier

Spam via contactformulieren is een groot probleem voor website-eigenaren. Spam maakt niet alleen dat je mailbox volloopt met ongewenste berichten, maar kan ook een veiligheidsrisico vormen voor jouw website. In dit artikel bespreek ik de meest gebruikte technieken om contactformulierspam te voorkomen.

Zoekmachine Google

Alles wat je moet weten over “Google Mijn Bedrijf”

Elke dag zoeken duizenden mensen op Google naar bedrijven zoals dat van jou, daarom is een opvallend bedrijfsprofiel een must.Door belangrijke gegevens over jouw bedrijf op te slaan in jouw “Google Mijn Bedrijf” vermelding verbeter je de lokale vindbaarheid van jouw bedrijf. Maar wat is Google Mijn Bedrijf eigenlijk en hoe claim jij jouw vermelding? […]

Meer winkelbezoek dankzij online zichtbaarheid

De aandacht die de consument heeft voor jouw winkel begint online. Een goede online presentatie kan ervoor zorgen dat personen die zich online oriënteren de fysieke winkel bezoeken. Want het zal uiteraard geen geheim zijn …

Wordpress theme - Hypotheek Advies Centrum

Het ideale WordPress theme

De keuze uit Wordpress themes is enorm en als je op zoek bent naar een nieuwe lay-out voor je website is het maken van een keuze bijzonder lastig. Bij Vincire Websites+ pakken we het liever anders aan.