Sporttheater Astoria

Sporttheater ASTORIA is het best te omschrijven als een conditie-/en ontspanningscentrum en heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die hun conditie op een voor hun aanvaardbaar niveau willen brengen of behouden. En dit alles in een bijzonder sfeervol en historisch pand.

De bestaande website was niet meer actueel en het ontwerp verouderd. De geheel nieuwe vormgeving moet zowel de sportieve aard van het bedrijf als de historische uitstraling van het pand benadrukken. De site is ontwikkeld met oog voor gebruiksgemak en vindbaarheid in zoekmachines.

Werkzaamheden Vincire IC: Webdesign en website beheer.

Aanvullende diensten:  domeinnaam registratie, hosting

    please add slider images

Uw website niet veilig?

Vanaf Chrome versie 68, die in juli 2018 verschijnt, zullen websites die nog op een HTTP-verbinding draaien als onveilig gemarkeerd worden. Gebruikers van Chrome zien daardoor in één oogopslag dat een website niet beveiligd is en dat hun gegevens gestolen kunnen worden.

Wat betekent de AVG voor mijn website?

Om je website of webshop aan de AVG te laten voldoen, dien je deze te controleren op een aantal punten.

Problemen met de recente update van WordPress?

In de WordPress versie 4.9.3. die op maandag 5 februari is uitgebracht is een fout geslopen. Deze bug werd pas na de release ontdekt. Dit kan in sommige gevallen als gevolg hebben dat de automatische update functie niet meer werkt.

Eisen omtrent https

Is een SSL/TLS certificaat juridisch verplicht ? Letterlijk staat er in de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) het volgende: