Schildersbedrijf Beernink

Schildersbedrijf Beernink is een familiebedrijf dat sinds 1963 actief is. Bij ons staat kwaliteit voorop en dat heeft er in geresulteerd dat ons bedrijf een goede naam heeft in Winterswijk en omstreken.

Schildersbedrijf Beernink had nog geen website en wilde toch aan potentiële klanten laten zien welke mogelijkheden zij bieden en de kwaliteit van de door hen verzorgde projecten. De website die Vincire IC heeft gerealiseerd vindt u op: Schildersbedrijf Beernink

Werkzaamheden Vincire IC:

  • websiteontwerp passend bij de huisstijl
  • omzetten van het ontwerp naar xHTML en CSS en implementatie van het Content Management Systeem WordPress
  • domeinnaam registratie en hosting

 

    please add slider images

Uw website niet veilig?

Vanaf Chrome versie 68, die in juli 2018 verschijnt, zullen websites die nog op een HTTP-verbinding draaien als onveilig gemarkeerd worden. Gebruikers van Chrome zien daardoor in één oogopslag dat een website niet beveiligd is en dat hun gegevens gestolen kunnen worden.

Wat betekent de AVG voor mijn website?

Om je website of webshop aan de AVG te laten voldoen, dien je deze te controleren op een aantal punten.

Problemen met de recente update van WordPress?

In de WordPress versie 4.9.3. die op maandag 5 februari is uitgebracht is een fout geslopen. Deze bug werd pas na de release ontdekt. Dit kan in sommige gevallen als gevolg hebben dat de automatische update functie niet meer werkt.

Eisen omtrent https

Is een SSL/TLS certificaat juridisch verplicht ? Letterlijk staat er in de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) het volgende: