Harbers Administraties

Harbers Administraties is actief op gebied van financiële (bedrijfs)administraties, opstellen van jaarrekeningen, salaris administraties, etc...

Bij Harbers Administraties heeft u altijd contact met dezelfde persoon met ruime ervaring , die voor u de werkzaamheden uitvoert.  Tijdens het verwerken van de administratie signaleren zij belangrijke adviespunten en aspecten die voor de jaarrekening van belang zijn. Deze werkwijze voorkomt onnodig correctiewerk achteraf.
Zij zijn zich ervan bewust dat het tijdig aangeven van interessante mogelijkheden op financieel en fiscaal gebied voor u belangrijk is en verwijzen u, indien nodig, voor advies naar specialistische deskundigen.
Harbers Administraties biedt uitkomst voor MKB-bedrijven die willen besparen op administratie- en accountantskosten.

Begin november 2009 nam Harbers Administraties contact met ons op vanwege de moeizame communicatie met hun bestaande webdesigner. Een website was grotendeels in concept af maar kwam maar niet online.

Door de voorgeschiedenis was het budget al deels besteed. Voor ons een reden om  voor te stellen om te gaan werken met een bestaand ontwerp (webdesign startpagina's)  en daar onderdelen van het bestaande website-concept in te integreren.  Om de klant de mogelijkheid te geven de website te kunnen beheren is Wordpress geïnstalleerd.

Werkzaamheden Vincire IC: redesign van het websiteontwerp, integratie van Wordpress, de zoekfunctie en het contactformulier+script, zoekmachine optimalisatie.

Ondersteunende diensten: domeinnaam verhuizing en registratie, websitehosting.

Bezoek de website: www.harbersadministraties.nl

    Voeg slider afbeeldingen in

Een greep uit de projecten:

Lykeios

Praktijk voor hondengedrag met een duidelijke visie

Boogie Woogie

Hét centrum voor cultuureducatie in de regio Oost-Achterhoek

Wipro

Wipro BV houdt zich bezig met de productie en verkoop van systeemwanden.

De Kwieke Kievit

De Kwieke Kievit is een kinderdagverblijf / dagopvang op een boerderij waar melkkoeien worden gehouden.

Fresena Consultancy

Jurist en general counsel in de zakelijke dienstverlening en financiële sector.

BRM Lasers

Toonaangevend leverancier van laser machines.

Is uw interesse gewekt?