Hypotheek Advies Centrum Winterswijk

Hypotheek Advies Centrum Winterswijk e.o. is onderdeel van een landelijk werkende organisatie met vestigingen door heel Nederland. Elke aangesloten vestiging kenmerkt zich door zelfstandig ondernemerschap, kennis en kunde en onafhankelijkheid.

De nieuwe wet financiële dienstverlening (Wfd) die per 1 januari 2006 in werking getreden is, dient ter bescherming van de consument. Om aan de door deze wet gestelde eisen te voldoen biedt Hypotheek Advies Centrum deze website aan. Met de wfd inventarisaties krijgt de adviseur een compleet beeld van de wensen van de klant. En minstens zo belangrijk; de klant is verzekerd van een correct en compleet beeld van zijn of haar hypotheek.

Voor Hypotheek Advies Centrum Winterswijk e.o. hebben wij de ontwikkeling van de websites eddywenneker.nl en wfd-hypotheken.nl verzorgd. Dit omvat:

Werkzaamheden Vincire IC:

  • website ontwerp
  • website-beheer
  • zoekmachine-optimalisatie

Aanvullende diensten: hosting, domeinnaam registratie

Bezoek de website: www.eddywenneker.nl.
De website wfd-hypotheken.nl is op verzoek van de klant offline gehaald.

Extra project: Zoekmachine optimalisatie met garantie voor verdubbeling van de bezoekers aantallen.

    please add slider images

Spam via het contactformulier

Spam via contactformulieren is een groot probleem voor website-eigenaren. Spam maakt niet alleen dat je mailbox volloopt met ongewenste berichten, maar kan ook een veiligheidsrisico vormen voor jouw website. In dit artikel bespreek ik de meest gebruikte technieken om contactformulierspam te voorkomen.

Zoekmachine Google

Alles wat je moet weten over “Google Mijn Bedrijf”

Elke dag zoeken duizenden mensen op Google naar bedrijven zoals dat van jou, daarom is een opvallend bedrijfsprofiel een must.Door belangrijke gegevens over jouw bedrijf op te slaan in jouw “Google Mijn Bedrijf” vermelding verbeter je de lokale vindbaarheid van jouw bedrijf. Maar wat is Google Mijn Bedrijf eigenlijk en hoe claim jij jouw vermelding? […]

Meer winkelbezoek dankzij online zichtbaarheid

De aandacht die de consument heeft voor jouw winkel begint online. Een goede online presentatie kan ervoor zorgen dat personen die zich online oriënteren de fysieke winkel bezoeken. Want het zal uiteraard geen geheim zijn …

Wordpress theme - Hypotheek Advies Centrum

Het ideale WordPress theme

De keuze uit Wordpress themes is enorm en als je op zoek bent naar een nieuwe lay-out voor je website is het maken van een keuze bijzonder lastig. Bij Vincire Websites+ pakken we het liever anders aan.