Hypotheek Advies Centrum Winterswijk

Hypotheek Advies Centrum Winterswijk e.o. is onderdeel van een landelijk werkende organisatie met vestigingen door heel Nederland. Elke aangesloten vestiging kenmerkt zich door zelfstandig ondernemerschap, kennis en kunde en onafhankelijkheid.

De nieuwe wet financiële dienstverlening (Wfd) die per 1 januari 2006 in werking getreden is, dient ter bescherming van de consument. Om aan de door deze wet gestelde eisen te voldoen biedt Hypotheek Advies Centrum deze website aan. Met de wfd inventarisaties krijgt de adviseur een compleet beeld van de wensen van de klant. En minstens zo belangrijk; de klant is verzekerd van een correct en compleet beeld van zijn of haar hypotheek.

Voor Hypotheek Advies Centrum Winterswijk e.o. hebben wij de ontwikkeling van de websites eddywenneker.nl en wfd-hypotheken.nl verzorgd. Dit omvat:

Werkzaamheden Vincire IC:

  • website ontwerp
  • website-beheer
  • zoekmachine-optimalisatie

Aanvullende diensten: hosting, domeinnaam registratie

Bezoek de website: www.eddywenneker.nl.
De website wfd-hypotheken.nl is op verzoek van de klant offline gehaald.

Extra project: Zoekmachine optimalisatie met garantie voor verdubbeling van de bezoekers aantallen.

    please add slider images

Uw website niet veilig?

Vanaf Chrome versie 68, die in juli 2018 verschijnt, zullen websites die nog op een HTTP-verbinding draaien als onveilig gemarkeerd worden. Gebruikers van Chrome zien daardoor in één oogopslag dat een website niet beveiligd is en dat hun gegevens gestolen kunnen worden.

Wat betekent de AVG voor mijn website?

Om je website of webshop aan de AVG te laten voldoen, dien je deze te controleren op een aantal punten.

Problemen met de recente update van WordPress?

In de WordPress versie 4.9.3. die op maandag 5 februari is uitgebracht is een fout geslopen. Deze bug werd pas na de release ontdekt. Dit kan in sommige gevallen als gevolg hebben dat de automatische update functie niet meer werkt.

Eisen omtrent https

Is een SSL/TLS certificaat juridisch verplicht ? Letterlijk staat er in de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) het volgende: