GelatoMio Biologisch IJs

GelatoMio®  Eismanufaktur GmbH is een produzent van 100% biologisch consumptie ijs.

Uit zorgvuldig geselecteerde en verse biologische grondstoffen maakt men met moderne apparatuur heerlijk biologisch ijs naar authentiek Italiaans recept.
Met verse biologische melk, room, fruit, koffie, cacao, suiker, honing en noten worden de lekkerste ijssoorten gemaakt.

Kwaliteit en smaak staan ​​in de ijs-productie van GelatoMio op de eerste plaats. Men is de  enige producent in de regio, die Italiaans biologisch ijs produceert volgens traditionele recepten met pure verse melk.
Met recht kan men zeggen: “GelatoMio ® 100% Italiano Bio”

 

Werkzaamheden Vincire IC:

  • ontwerpen van de website
  • omzetten van het ontwerp naar een responsive site in HTML5 en CSS
  • implementatie van het Content Management Systeem WordPress
  • inrichting van de site geschikt voor de Duitse markt en de klant de mogelijkheid te geven om zelf teksten ook in het Engels te kunnen beheren.

De klant heeft de site in eigen beheer.

    please add slider images

Spam via het contactformulier

Spam via contactformulieren is een groot probleem voor website-eigenaren. Spam maakt niet alleen dat je mailbox volloopt met ongewenste berichten, maar kan ook een veiligheidsrisico vormen voor jouw website. In dit artikel bespreek ik de meest gebruikte technieken om contactformulierspam te voorkomen.

Zoekmachine Google

Alles wat je moet weten over “Google Mijn Bedrijf”

Elke dag zoeken duizenden mensen op Google naar bedrijven zoals dat van jou, daarom is een opvallend bedrijfsprofiel een must.Door belangrijke gegevens over jouw bedrijf op te slaan in jouw “Google Mijn Bedrijf” vermelding verbeter je de lokale vindbaarheid van jouw bedrijf. Maar wat is Google Mijn Bedrijf eigenlijk en hoe claim jij jouw vermelding? […]

Meer winkelbezoek dankzij online zichtbaarheid

De aandacht die de consument heeft voor jouw winkel begint online. Een goede online presentatie kan ervoor zorgen dat personen die zich online oriënteren de fysieke winkel bezoeken. Want het zal uiteraard geen geheim zijn …

Wordpress theme - Hypotheek Advies Centrum

Het ideale WordPress theme

De keuze uit Wordpress themes is enorm en als je op zoek bent naar een nieuwe lay-out voor je website is het maken van een keuze bijzonder lastig. Bij Vincire Websites+ pakken we het liever anders aan.