Dautzenberg Financieel Advies

Dautzenberg Financieel Advies is een dynamisch bedrijf dat gevestigd is in Lichtenvoorde, gemeente Oost Gelre. Hun kernactiviteit richt zich hoofdzakelijk op het totaal inzichtelijk maken van de financiële huishouding van relaties, het bemiddelen in hypotheken en verzekeringen.

Jos Dautzenberg kan bogen op jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening. In zijn visie hoort de nadruk te liggen op advies en het opbouwen van een langdurige relatie. De website moest daardoor op vertrouwen, professionaliteit en persoonlijke aandacht uitstralen.

De verschillende levensfasen van de mens en de daarbij horende situaties brengt dhr Dautzenberg in beeld. Van daaruit adviseert hij de klant bij financiële keuzes. Deze verschillende levensfasen zijn in de website in beeld gebracht met een separate navigatie en bijpassende foto’s.

Werkzaamheden Vincire IC:

  • webdesign,
  • bouw en realisatie website,
  • advies en website onderhoud.

De website is inmiddels niet meer online.

    please add slider images

Uw website niet veilig?

Vanaf Chrome versie 68, die in juli 2018 verschijnt, zullen websites die nog op een HTTP-verbinding draaien als onveilig gemarkeerd worden. Gebruikers van Chrome zien daardoor in één oogopslag dat een website niet beveiligd is en dat hun gegevens gestolen kunnen worden.

Wat betekent de AVG voor mijn website?

Om je website of webshop aan de AVG te laten voldoen, dien je deze te controleren op een aantal punten.

Problemen met de recente update van WordPress?

In de WordPress versie 4.9.3. die op maandag 5 februari is uitgebracht is een fout geslopen. Deze bug werd pas na de release ontdekt. Dit kan in sommige gevallen als gevolg hebben dat de automatische update functie niet meer werkt.

Eisen omtrent https

Is een SSL/TLS certificaat juridisch verplicht ? Letterlijk staat er in de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) het volgende: