Dautzenberg Financieel Advies

Dautzenberg Financieel Advies is een dynamisch bedrijf dat gevestigd is in Lichtenvoorde, gemeente Oost Gelre. Hun kernactiviteit richt zich hoofdzakelijk op het totaal inzichtelijk maken van de financiële huishouding van relaties, het bemiddelen in hypotheken en verzekeringen.

Jos Dautzenberg kan bogen op jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening. In zijn visie hoort de nadruk te liggen op advies en het opbouwen van een langdurige relatie. De website moest daardoor op vertrouwen, professionaliteit en persoonlijke aandacht uitstralen.

De verschillende levensfasen van de mens en de daarbij horende situaties brengt dhr Dautzenberg in beeld. Van daaruit adviseert hij de klant bij financiële keuzes. Deze verschillende levensfasen zijn in de website in beeld gebracht met een separate navigatie en bijpassende foto’s.

Werkzaamheden Vincire IC:

  • webdesign,
  • bouw en realisatie website,
  • advies en website onderhoud.

De website is inmiddels niet meer online.

    please add slider images

Meer winkelbezoek dankzij online zichtbaarheid

De aandacht die de consument heeft voor jouw winkel begint online. Een goede online presentatie kan ervoor zorgen dat personen die zich online oriënteren de fysieke winkel bezoeken. Want het zal uiteraard geen geheim zijn …

Wordpress theme - Hypotheek Advies Centrum

Het ideale WordPress theme

De keuze uit Wordpress themes is enorm en als je op zoek bent naar een nieuwe lay-out voor je website is het maken van een keuze bijzonder lastig. Bij Vincire Websites+ pakken we het liever anders aan.

Hoe snel is jouw website ?

Het belang van snelheid voor de vindbaarheid van een website. Je kunt de snelheid van een webpagina het beste omschrijven als “laadtijd van een web pagina”. Dus de tijd die nodig is om de inhoud op een specifieke pagina volledig weer te geven. Een tweede uitleg die wordt gegeven is “tijd tot de eerste byte”. […]

Uw website niet veilig?

Vanaf Chrome versie 68, die in juli 2018 verschijnt, zullen websites die nog op een HTTP-verbinding draaien als onveilig gemarkeerd worden. Gebruikers van Chrome zien daardoor in één oogopslag dat een website niet beveiligd is en dat hun gegevens gestolen kunnen worden.