Dautzenberg Financieel Advies

Dautzenberg Financieel Advies is een dynamisch bedrijf dat gevestigd is in Lichtenvoorde, gemeente Oost Gelre. Hun kernactiviteit richt zich hoofdzakelijk op het totaal inzichtelijk maken van de financiële huishouding van relaties, het bemiddelen in hypotheken en verzekeringen.

Jos Dautzenberg kan bogen op jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening. In zijn visie hoort de nadruk te liggen op advies en het opbouwen van een langdurige relatie. De website moest daardoor op vertrouwen, professionaliteit en persoonlijke aandacht uitstralen.

De verschillende levensfasen van de mens en de daarbij horende situaties brengt dhr Dautzenberg in beeld. Van daaruit adviseert hij de klant bij financiële keuzes. Deze verschillende levensfasen zijn in de website in beeld gebracht met een separate navigatie en bijpassende foto’s.

Werkzaamheden Vincire IC:

  • webdesign,
  • bouw en realisatie website,
  • advies en website onderhoud.

De website is inmiddels niet meer online.

    please add slider images

Spam via het contactformulier

Spam via contactformulieren is een groot probleem voor website-eigenaren. Spam maakt niet alleen dat je mailbox volloopt met ongewenste berichten, maar kan ook een veiligheidsrisico vormen voor jouw website. In dit artikel bespreek ik de meest gebruikte technieken om contactformulierspam te voorkomen.

Zoekmachine Google

Alles wat je moet weten over “Google Mijn Bedrijf”

Elke dag zoeken duizenden mensen op Google naar bedrijven zoals dat van jou, daarom is een opvallend bedrijfsprofiel een must.Door belangrijke gegevens over jouw bedrijf op te slaan in jouw “Google Mijn Bedrijf” vermelding verbeter je de lokale vindbaarheid van jouw bedrijf. Maar wat is Google Mijn Bedrijf eigenlijk en hoe claim jij jouw vermelding? […]

Meer winkelbezoek dankzij online zichtbaarheid

De aandacht die de consument heeft voor jouw winkel begint online. Een goede online presentatie kan ervoor zorgen dat personen die zich online oriënteren de fysieke winkel bezoeken. Want het zal uiteraard geen geheim zijn …

Wordpress theme - Hypotheek Advies Centrum

Het ideale WordPress theme

De keuze uit Wordpress themes is enorm en als je op zoek bent naar een nieuwe lay-out voor je website is het maken van een keuze bijzonder lastig. Bij Vincire Websites+ pakken we het liever anders aan.