Case: Zoekmachine optimalisatie met garantie. De uitdaging.

Het was begin 2007 dat een lokale ondernemer bij ons kwam met een voorstel van een zoekoptimalisatie specialist op zak. Deze specialist zou met hun website optimalisatie technieken het aantal  bezoekers van de website van deze ondernemer flink verhogen.  Om precies te zijn; er werd gesproken van een verdubbeling.  En hierop werd een “niet goed, geld terug garantie” gegeven als dit niet binnen 4 maanden gerealiseerd zou worden.

Hoe zag het voorstel eruit?

Businesspakket.

  • 150 euro per maand*
  • 295 euro instapkosten*
  • maximum aantal bezoekers bij instap: 1.000 per maand

U krijgt:

Een verdubbeling van uw bezoekers tot een maximum van 2.000 bezoekers.

  • Gratis hosting van uw website
  • Gratis statistieken van uw bezoekers
  • Gratis analyse van uw site

Het Business Pakket wordt u aangeboden op basis van een niet goed, geld terug garantie. Mocht uw bezoekersaantal niet zijn verdubbeld binnen 4 maanden, dan krijgt u de maandbedragen terug.

* Dit pakket werd door bank als  “Speciaal aanbod voor klanten” aangeboden voor € 99,- excl BTW per maand en zonder instapkosten.

De vraag van deze ondernemer aan ons: wat vindt u van een dergelijk voorstel ? Het zal wel vertrouwd zijn want mijn bank biedt het aan.  Maar kan zo’n website optimalisatie bedrijf dit waar maken ?

De uitdaging: De tweede vraag van deze ondernemer: “Kunt u ook het aantal bezoekers van mijn website verdubbelen ?

Onze reactie leest u binnenkort in het vervolg:  Zoekmachine optimalisatie met garantie – Onze aanpak

    please add slider images

Spam via het contactformulier

Spam via contactformulieren is een groot probleem voor website-eigenaren. Spam maakt niet alleen dat je mailbox volloopt met ongewenste berichten, maar kan ook een veiligheidsrisico vormen voor jouw website. In dit artikel bespreek ik de meest gebruikte technieken om contactformulierspam te voorkomen.

Zoekmachine Google

Alles wat je moet weten over “Google Mijn Bedrijf”

Elke dag zoeken duizenden mensen op Google naar bedrijven zoals dat van jou, daarom is een opvallend bedrijfsprofiel een must.Door belangrijke gegevens over jouw bedrijf op te slaan in jouw “Google Mijn Bedrijf” vermelding verbeter je de lokale vindbaarheid van jouw bedrijf. Maar wat is Google Mijn Bedrijf eigenlijk en hoe claim jij jouw vermelding? […]

Meer winkelbezoek dankzij online zichtbaarheid

De aandacht die de consument heeft voor jouw winkel begint online. Een goede online presentatie kan ervoor zorgen dat personen die zich online oriënteren de fysieke winkel bezoeken. Want het zal uiteraard geen geheim zijn …

Wordpress theme - Hypotheek Advies Centrum

Het ideale WordPress theme

De keuze uit Wordpress themes is enorm en als je op zoek bent naar een nieuwe lay-out voor je website is het maken van een keuze bijzonder lastig. Bij Vincire Websites+ pakken we het liever anders aan.