Case: Zoekmachine optimalisatie met garantie. De uitdaging.

Het was begin 2007 dat een lokale ondernemer bij ons kwam met een voorstel van een zoekoptimalisatie specialist op zak. Deze specialist zou met hun website optimalisatie technieken het aantal  bezoekers van de website van deze ondernemer flink verhogen.  Om precies te zijn; er werd gesproken van een verdubbeling.  En hierop werd een “niet goed, geld terug garantie” gegeven als dit niet binnen 4 maanden gerealiseerd zou worden.

Hoe zag het voorstel eruit?

Businesspakket.

  • 150 euro per maand*
  • 295 euro instapkosten*
  • maximum aantal bezoekers bij instap: 1.000 per maand

U krijgt:

Een verdubbeling van uw bezoekers tot een maximum van 2.000 bezoekers.

  • Gratis hosting van uw website
  • Gratis statistieken van uw bezoekers
  • Gratis analyse van uw site

Het Business Pakket wordt u aangeboden op basis van een niet goed, geld terug garantie. Mocht uw bezoekersaantal niet zijn verdubbeld binnen 4 maanden, dan krijgt u de maandbedragen terug.

* Dit pakket werd door bank als  “Speciaal aanbod voor klanten” aangeboden voor € 99,- excl BTW per maand en zonder instapkosten.

De vraag van deze ondernemer aan ons: wat vindt u van een dergelijk voorstel ? Het zal wel vertrouwd zijn want mijn bank biedt het aan.  Maar kan zo’n website optimalisatie bedrijf dit waar maken ?

De uitdaging: De tweede vraag van deze ondernemer: “Kunt u ook het aantal bezoekers van mijn website verdubbelen ?

Onze reactie leest u binnenkort in het vervolg:  Zoekmachine optimalisatie met garantie – Onze aanpak

    please add slider images

Uw website niet veilig?

Vanaf Chrome versie 68, die in juli 2018 verschijnt, zullen websites die nog op een HTTP-verbinding draaien als onveilig gemarkeerd worden. Gebruikers van Chrome zien daardoor in één oogopslag dat een website niet beveiligd is en dat hun gegevens gestolen kunnen worden.

Wat betekent de AVG voor mijn website?

Om je website of webshop aan de AVG te laten voldoen, dien je deze te controleren op een aantal punten.

Problemen met de recente update van WordPress?

In de WordPress versie 4.9.3. die op maandag 5 februari is uitgebracht is een fout geslopen. Deze bug werd pas na de release ontdekt. Dit kan in sommige gevallen als gevolg hebben dat de automatische update functie niet meer werkt.

Eisen omtrent https

Is een SSL/TLS certificaat juridisch verplicht ? Letterlijk staat er in de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) het volgende: