St. Winterswijk Marketing: 100% Winterswijk

De stichting Winterswijk Marketing wil het imago en de naamsbekendheid van Winterswijk verbeteren en Winterswijk aantrekkelijker maken voor bezoekers, bedrijven/instellingen, toekomstige bewoners en inwoners. Hierbij richt de stichting zich met name op de doelgroepen jonge gezinnen, draagkrachtige senioren en inwoners.
De stichting wil de eerste twee doelgroepen aansporen om Winterswijk te bezoeken of er te komen wonen. Bij de inwoners gaat het met name om het verhogen van de trots op hun eigen plaats en het uitdragen hiervan. De stichting wil dit bereiken via imagocampagnes en het initiëren en (mede)ontwikkelen van nieuwe producten, activiteiten en evenementen.

De stichting wil het vanzelfsprekende aanspreekpunt zijn voor alle partijen binnen Winterswijk die (willen) bijdragen aan de promotie van Winterswijk.

Website 100procentwinterswijk.nl

De bestaande website van Stichting Winterswijk Marketing is in het voorjaar 2009 ontwikkeld en in juli 2009 online gegaan. Het doel was om te starten met een nieuwssite en deze op termijn verder uit te bouwen naar een informatiesite.
De stichting timmerde op zo’n  voortvarende manier aan de weg dat de nieuwssite al snel niet meer voldeed.  Na de zomer van 2010 werd daarom het initiatief genomen voor een nieuwe website.

Naast een moderne uitstraling wilde men de website in eigen beheer actueel houden. En een belangrijke wens was een evenementen-agenda waarop alle evenementen in Winterswijk te vinden zijn.

De vormgeving van de site sluit nauw aan op de huisstijl van de campagne ‘100% Winterswijk. Geniet van het pure leven’. Het ontwerp is door reclamebureau Bij Dageraad gemaakt.

Evenementen agenda.

Om aanmelding van evenementen voor de evenementen agenda laagdrempelig te houden en het publiceren makkelijk te maken kunnen evenementen via de website ingestuurd worden. Het beoordelen en publiceren van evenementen is door medewerksters van stichting Winterswijk Marketing in eigen beheer te doen.

Werkzaamheden van Vincire IC:

  • Omzetten van het ontwerp naar xHTML en CSS en implementatie van het Content Management Systeem (CMS) WordPress
  • Implementeren van een applicatie om evenementen via de website te kunnen insturen welke vervolgens in het CMS kunnen worden beoordeeld en gepubliceerd.
  • Implementeren van Social Media
  • Advies en begeleiding bij het verhuizen van de domeinnaam

Geniet van het pure leven op www.100procentwinterswijk.nl

    please add slider images

Spam via het contactformulier

Spam via contactformulieren is een groot probleem voor website-eigenaren. Spam maakt niet alleen dat je mailbox volloopt met ongewenste berichten, maar kan ook een veiligheidsrisico vormen voor jouw website. In dit artikel bespreek ik de meest gebruikte technieken om contactformulierspam te voorkomen.

Zoekmachine Google

Alles wat je moet weten over “Google Mijn Bedrijf”

Elke dag zoeken duizenden mensen op Google naar bedrijven zoals dat van jou, daarom is een opvallend bedrijfsprofiel een must.Door belangrijke gegevens over jouw bedrijf op te slaan in jouw “Google Mijn Bedrijf” vermelding verbeter je de lokale vindbaarheid van jouw bedrijf. Maar wat is Google Mijn Bedrijf eigenlijk en hoe claim jij jouw vermelding? […]

Meer winkelbezoek dankzij online zichtbaarheid

De aandacht die de consument heeft voor jouw winkel begint online. Een goede online presentatie kan ervoor zorgen dat personen die zich online oriënteren de fysieke winkel bezoeken. Want het zal uiteraard geen geheim zijn …

Wordpress theme - Hypotheek Advies Centrum

Het ideale WordPress theme

De keuze uit Wordpress themes is enorm en als je op zoek bent naar een nieuwe lay-out voor je website is het maken van een keuze bijzonder lastig. Bij Vincire Websites+ pakken we het liever anders aan.