St. Winterswijk Marketing: 100% Winterswijk

De stichting Winterswijk Marketing wil het imago en de naamsbekendheid van Winterswijk verbeteren en Winterswijk aantrekkelijker maken voor bezoekers, bedrijven/instellingen, toekomstige bewoners en inwoners. Hierbij richt de stichting zich met name op de doelgroepen jonge gezinnen, draagkrachtige senioren en inwoners.
De stichting wil de eerste twee doelgroepen aansporen om Winterswijk te bezoeken of er te komen wonen. Bij de inwoners gaat het met name om het verhogen van de trots op hun eigen plaats en het uitdragen hiervan. De stichting wil dit bereiken via imagocampagnes en het initiëren en (mede)ontwikkelen van nieuwe producten, activiteiten en evenementen.

De stichting wil het vanzelfsprekende aanspreekpunt zijn voor alle partijen binnen Winterswijk die (willen) bijdragen aan de promotie van Winterswijk.

Website 100procentwinterswijk.nl

De bestaande website van Stichting Winterswijk Marketing is in het voorjaar 2009 ontwikkeld en in juli 2009 online gegaan. Het doel was om te starten met een nieuwssite en deze op termijn verder uit te bouwen naar een informatiesite.
De stichting timmerde op zo’n  voortvarende manier aan de weg dat de nieuwssite al snel niet meer voldeed.  Na de zomer van 2010 werd daarom het initiatief genomen voor een nieuwe website.

Naast een moderne uitstraling wilde men de website in eigen beheer actueel houden. En een belangrijke wens was een evenementen-agenda waarop alle evenementen in Winterswijk te vinden zijn.

De vormgeving van de site sluit nauw aan op de huisstijl van de campagne ‘100% Winterswijk. Geniet van het pure leven’. Het ontwerp is door reclamebureau Bij Dageraad gemaakt.

Evenementen agenda.

Om aanmelding van evenementen voor de evenementen agenda laagdrempelig te houden en het publiceren makkelijk te maken kunnen evenementen via de website ingestuurd worden. Het beoordelen en publiceren van evenementen is door medewerksters van stichting Winterswijk Marketing in eigen beheer te doen.

Werkzaamheden van Vincire IC:

  • Omzetten van het ontwerp naar xHTML en CSS en implementatie van het Content Management Systeem (CMS) WordPress
  • Implementeren van een applicatie om evenementen via de website te kunnen insturen welke vervolgens in het CMS kunnen worden beoordeeld en gepubliceerd.
  • Implementeren van Social Media
  • Advies en begeleiding bij het verhuizen van de domeinnaam

Geniet van het pure leven op www.100procentwinterswijk.nl

    please add slider images

Uw website niet veilig?

Vanaf Chrome versie 68, die in juli 2018 verschijnt, zullen websites die nog op een HTTP-verbinding draaien als onveilig gemarkeerd worden. Gebruikers van Chrome zien daardoor in één oogopslag dat een website niet beveiligd is en dat hun gegevens gestolen kunnen worden.

Wat betekent de AVG voor mijn website?

Om je website of webshop aan de AVG te laten voldoen, dien je deze te controleren op een aantal punten.

Problemen met de recente update van WordPress?

In de WordPress versie 4.9.3. die op maandag 5 februari is uitgebracht is een fout geslopen. Deze bug werd pas na de release ontdekt. Dit kan in sommige gevallen als gevolg hebben dat de automatische update functie niet meer werkt.

Eisen omtrent https

Is een SSL/TLS certificaat juridisch verplicht ? Letterlijk staat er in de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) het volgende: