Website beheer met behulp van een Content Management Systeem.

Een aantrekkelijke website ziet er niet alleen goed uit maar biedt ook interessante en actuele informatie. En wie kan het beste bepalen wat interessant is voor uw doelgroep? Dat bent U!

En om het u niet alleen mogelijk maar ook makkelijk te maken om uw website bij te houden bieden wij u een content management systeem aan. En niet zomaar één. Het meest gebruiksvriendelijke content management systeem van dit moment: WordPress.

Waarom WordPress?

WordPress is van origine een systeem om weblogs te beheren. Het is degelijk, gebruiksvriendelijk, makkelijk uit te breiden en multifunctioneel.

Er zijn vele argumenten waarom een keuze voor WordPress een logische keuze is. U kunt zonder tussenkomst van een webdesigner uw website actueel houden of uitbreiden. Waar en wanneer u maar wilt. Alleen of met meerdere gebruikers. Zonder elkaars wijzigingen per abuis te wissen. Om maar een paar argumenten te noemen.

Wat doen wij met WordPress

  • WordPress installatie
  • Ontwikkeling en bouw van sites met WordPress als CMS
  • Thematische websites
  • en uiteraard; webblogs

 

Blijf up-to-date met onze WordPress update service.

Met onze WordPress update service heeft u geen omkijken naar onderhoud aan uw WordPress website. Houdt uw site veilig, snel en actueel. Lees meer…