Waarom WordPress. Reden 7: Klaar voor de toekomst.

Met WordPress bent u klaar voor de toekomst.

Op moment dat u een website wilt beginnen denkt u niet aan het ingrijpend wijzigen van de layout van de site. Toch is het wel goed om hier bij stil te staan. De inhoud van de website groeit met uw bedrijf mee. Het is dan wel prettig dat dit bewaard blijft als u op een gegeven moment een nieuwe huisstijl krijgt en deze wilt doorvoeren in de website.

In WordPress is de inhoud van uw website gescheiden van de lay-out. Dit betekent dat u de lay-out van uw site compleet kunt wijzigen zonder alle inhoud opnieuw te hoeven plaatsen.

    please add slider images

Uw website niet veilig?

Vanaf Chrome versie 68, die in juli 2018 verschijnt, zullen websites die nog op een HTTP-verbinding draaien als onveilig gemarkeerd worden. Gebruikers van Chrome zien daardoor in één oogopslag dat een website niet beveiligd is en dat hun gegevens gestolen kunnen worden.

Wat betekent de AVG voor mijn website?

Om je website of webshop aan de AVG te laten voldoen, dien je deze te controleren op een aantal punten.

Problemen met de recente update van WordPress?

In de WordPress versie 4.9.3. die op maandag 5 februari is uitgebracht is een fout geslopen. Deze bug werd pas na de release ontdekt. Dit kan in sommige gevallen als gevolg hebben dat de automatische update functie niet meer werkt.

Eisen omtrent https

Is een SSL/TLS certificaat juridisch verplicht ? Letterlijk staat er in de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) het volgende: