te Paske Groepsaccommodatie

te Paske recreatie is gelegen in het prachtig groene Achterhoekse landschap waar groepen comfortabele accommodaties vinden voor een weekendje weg of een week vakantie. De groepsaccommodaties zijn zeer geschikt voor groepen van 20 en 30 personen die een actieve of juist ontspannen tijd willen doorbrengen.

te Paske recreatie beschikt over twee accommodaties in een landelijke omgeving. De Hooiberg biedt plaats aan 20 personen en heeft naast de slaapzalen een gezellige groepsruimte, open keuken met alle gemakken, een eethoek. Ook is er een  leef-zitkuil met comfortabele stoelen en banken om gezellig samen te relaxen.  Boven de slaapkamers is een recreatiezolder met diverse spelen voor jong en oud. Op koele dagen kunt u behaaglijk in de serre zitten.

De Herberg biedt evenveel gemak en is iets groter waardoor men hier met 30 personen kan vertoeven.  Tevens is deze groepsaccommodatie geschikt voor minder validen.
Beide vakantiewoningen hebben een grote speelweide en een terras.

In de naast gelegen boerenijssalon ‘Clara Bella’ wordt van verse melk van eigen koeien heerlijk schepijs gemaakt.

Vindbaarheid van de website van te Paske recreatie.

Enige jaren geleden had te Paske de hulp van Vincire IC al ingeroepen voor het verbeteren van de vindbaarheid van hun website. De destijds zelf gemaakte website werd steeds minder bezocht. Dit terwijl dit een van de belangrijkste middelen was om de vakantiewoningen onder de aandacht te krijgen. Naast een stuk advies met betrekking tot zoekmachineoptimalisatie en een trefwoordenonderzoek werd de website geheel opnieuw opgebouwd met behoud van de bestaande uitstraling.

Dit alles resulteerde in een flinke toename van bezoekers naar de site, en wat belangrijker was; gasten voor de groepsaccommodaties.

Medio 2011 wilde te Paske recreatie de website moderniseren om zo de toenemende concurrentie in groepsaccommodaties te kunnen voor blijven. Dit heeft geresulteert in een moderne website die de landelijke ligging benadrukt en de groepsaccommodaties beter in beeld brengt.
Uiteraard was er ruime aandacht voor de vindbaarheid van de website waardoor er nog meer de bezoekers hun weg vinden te Paske Recreatie.

Werkzaamheden van Vincire IC:

  • Ontwerp van de website passend bij de huisstijl
  • Omzetten van het ontwerp naar xHTML en CSS en implementatie van een Content Management Systeem
  • Advies bij het trefwoord onderzoek en zoekmachine-optimalisatie

Eind 2014 is deze website vervangen.

 

 

    please add slider images

Uw website niet veilig?

Vanaf Chrome versie 68, die in juli 2018 verschijnt, zullen websites die nog op een HTTP-verbinding draaien als onveilig gemarkeerd worden. Gebruikers van Chrome zien daardoor in één oogopslag dat een website niet beveiligd is en dat hun gegevens gestolen kunnen worden.

Wat betekent de AVG voor mijn website?

Om je website of webshop aan de AVG te laten voldoen, dien je deze te controleren op een aantal punten.

Problemen met de recente update van WordPress?

In de WordPress versie 4.9.3. die op maandag 5 februari is uitgebracht is een fout geslopen. Deze bug werd pas na de release ontdekt. Dit kan in sommige gevallen als gevolg hebben dat de automatische update functie niet meer werkt.

Eisen omtrent https

Is een SSL/TLS certificaat juridisch verplicht ? Letterlijk staat er in de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) het volgende: