Super Website Promotie !!!

Bent u ook gebeld door een bureau gespecialiseerd in website promotie? Er zijn er een aantal actief en u mooie beloftes doen voor hoge posities in Google onder de noemer “Super Website Promotion !!!”
Een waarschuwing is op zijn plaats. Deze bureaus zijn er vaak alleen op uit om een deal binnen te halen. Men is niet geïnteresseerd in u en uw bedrijf. Ze willen alleen uw handtekening onder een contract en vaak voor langere termijn.

Daarbij valt het resultaat vaak tegen. Betekent niet dat ze niet waarmaken wat ze beloven. Maar een belofte voor meer bezoekers is makkelijk gemaakt als je bedenkt dat dit grotendeels door Adwords wordt gerealiseerd. Dit verhoogt de kosten die u betaalt voor een dergelijke promotie nog eens flink. Maar leveren meer bezoekers naar uw website u ook automatisch meer omzet op?

Vincire IC heeft het liever over website-optimalisatie.

Optimaliseer uw website zo dat deze niet alleen gevonden wordt maar ook dat de bezoeker actie onderneemt. Afhankelijk van uw product- of dienstenaanbod kan dat door contact met u op te nemen en informatie op te vragen of direct te kopen.

Optimalisatie begint met duidelijk uw doelstelling te formuleren. Wat wilt u bereiken met uw website, wat wilt u dat de bezoeker op uw website doet. Maar ook waarin onderscheid u zich, waarom zou men bij u moeten kopen en niet elders.
Vertaal dit naar de trefwoorden waaronder u gevonden wilt worden, de sfeer die u wilt overbrengen en concrete actie die u van de bezoeker wenst. Verwerk dit alles in de website en volg dit met website-statistieken.

Klaar met “Super Website Promotie !!!” en klaar voor een serieuze aanpak? Neem contact op:

Tel: 0543-532860
Email: info@vincire.nl

 

 

    please add slider images

Uw website niet veilig?

Vanaf Chrome versie 68, die in juli 2018 verschijnt, zullen websites die nog op een HTTP-verbinding draaien als onveilig gemarkeerd worden. Gebruikers van Chrome zien daardoor in één oogopslag dat een website niet beveiligd is en dat hun gegevens gestolen kunnen worden.

Wat betekent de AVG voor mijn website?

Om je website of webshop aan de AVG te laten voldoen, dien je deze te controleren op een aantal punten.

Problemen met de recente update van WordPress?

In de WordPress versie 4.9.3. die op maandag 5 februari is uitgebracht is een fout geslopen. Deze bug werd pas na de release ontdekt. Dit kan in sommige gevallen als gevolg hebben dat de automatische update functie niet meer werkt.

Eisen omtrent https

Is een SSL/TLS certificaat juridisch verplicht ? Letterlijk staat er in de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) het volgende: