RTS Bouwassist

René te Selle heeft na zijn aannemersopleiding meer dan twaalf jaar bij een grote aannemer gewerkt, van timmerman tot projectleider. Omdat hij vindt dat u als klant centraal moet staan bij bouw en verbouw, is hij gestart met RtSBouwassist.

RTS Bouwassist heeft als startende onderneming gekozen voor een startpagina van Vincire Internet Communicatie. Hiermee is een professionele website binnen de gewenste tijdsplanning gerealiseerd. De teksten en het logo door RTS Bouwassist 11 april 2008 aangeleverd. De website is op 18 april 2008 gepubliceerd. Ook viel de website ruim binnen het budget.

RTS Bouwassist heeft meerdere positieve reacties ontvangen op het eindresultaat:

Op de website heb ik van een aantal mensen welke professioneel met PR bezig zijn zeer positieve reactie’s ontvangen. zoals : overzichtelijk, goed van opbouw en het ziet er netjes en professioneel uit.

René te Selle

Werkzaamheden Vincire IC: webdesign, hosting, domeinnaam registratie en websitebeheer.

    please add slider images

Uw website niet veilig?

Vanaf Chrome versie 68, die in juli 2018 verschijnt, zullen websites die nog op een HTTP-verbinding draaien als onveilig gemarkeerd worden. Gebruikers van Chrome zien daardoor in één oogopslag dat een website niet beveiligd is en dat hun gegevens gestolen kunnen worden.

Wat betekent de AVG voor mijn website?

Om je website of webshop aan de AVG te laten voldoen, dien je deze te controleren op een aantal punten.

Problemen met de recente update van WordPress?

In de WordPress versie 4.9.3. die op maandag 5 februari is uitgebracht is een fout geslopen. Deze bug werd pas na de release ontdekt. Dit kan in sommige gevallen als gevolg hebben dat de automatische update functie niet meer werkt.

Eisen omtrent https

Is een SSL/TLS certificaat juridisch verplicht ? Letterlijk staat er in de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) het volgende: