MH Styling

Uw woning sneller verkopen en tegen de hoogste prijs ? Dat is toch wat u wilt, en daarom is verkoopstyling iets voor u !

Verkoopstyling is het optimaal presenteren van een woning, zodat deze sneller en tegen de beste prijs verkocht wordt. Het gaat verder dan het bosje bloemen en de geur van appeltaart.

De eerste indruk van de woning is van groot belang voor de potentiële koper. Deze selecteert de woning op basis van de eerste foto’s die hij ziet. De eerste indruk is van groot belang en een optimale presentatie is daarom een must! Met deze eerste indruk wordt een breed publiek geprikkeld. Door de woning een neutrale uitstraling te geven en de juiste sfeer te creëren wordt een breed publiek bereikt. Onderzoek heeft aangetoond dat verkoopstyling loont. De meeste woningen worden sneller en tegen een betere prijs verkocht.

Grootste voordelen van verkoopstyling:

  • Vergroten van de doelgroep door een neutrale uitstraling (de kijker ziet zich er met zijn meubels wel wonen).
  • Er wordt snel de juiste sfeer gecreëerd.
  • Veel voordeliger dan met de vraagprijs te zakken (ervaring heeft geleerd dat € 500,= voor verkoopstyling meer loont dan € 5.000,= zakken met de vraagprijs).

Moniek te Hietbrink, de eigenaresse van MH Styling, is gediplomeerd verkoopstylist en bekijkt samen met u de mogelijkheden om uw woning aantrekkelijker te maken voor potentiële kopers. Haar “hands-on” aanpak houdt in dat zij  aan de slag gaat om een woning in korte tijd optimaal te presenteren. Door objectief naar de woning te kijken kan veelal met een beperkt budget de woning verkoop klaar gemaakt worden.

De website www.mh-styling.com

mw Moniek te Hietbrink benaderde ons op aanbeveling van een bevriende ondernemer. Ze zat midden in de  opstart van haar bedrijf en liet haar logo, visitekaartjes en flyers vormgeven door WIDE Industrial Design. Hierbij werd ook de website in deze huisstijl  ontworpen. Dit ontwerp moest worden omgezet in een werkende website die zij zelf kon bij houden.

Het website ontwerp hebben wij vertaald naar het web,  in xHTML en CSS, en hierop hebben wij het Content Management systeem Wordpress geimplementeerd.

MH styling wil op haar website laten zien wat verkoopstyling inhoudt en werkt hiervoor met veel foto's. Op "voor" en "na" foto's is het effect van haar styling duidelijk te zien. Hierbij hebben we de creatieve grafische ideeën van WIDE Industrial Design  zo ingebouwd dat  MH Styling zelf projecten in haar portfolio kan plaatsen zonder foto's te hoeven (laten) bewerken. Let hierbij op de "voor" en "na" foto's aan de linkerzijde van de pagina's.

En uiteraard kan mw Hietbrink de website uitbreiden door er projecten en pagina's aan toe te voegen. Zo groeit de website met haar bedrijf mee.

Werkzaamheden Vincire IC:

  • omzetten van het website ontwerp (.PSD) naar een werkende website in xHTML en CSS.
  • Implementatie van Wordpress.
  • Begeleiding bij het verhuizen van de domeinnaam en inrichten van de hosting.

Bezoek de website: www.mh-styling.com

    Voeg slider afbeeldingen in

Een greep uit de projecten:

ECS advocatuur en mediation

ECS advocatuur & mediation is een jong en eigentijds kantoor.

Hotel Restaurant de Lindeboom

Gemoedelijke gastvrijheid in de Achterhoek.

Lykeios

Praktijk voor hondengedrag met een duidelijke visie

Boogie Woogie

Hét centrum voor cultuureducatie in de regio Oost-Achterhoek

Wipro

Wipro BV houdt zich bezig met de productie en verkoop van systeemwanden.

De Kwieke Kievit

De Kwieke Kievit is een kinderdagverblijf / dagopvang op een boerderij waar melkkoeien worden gehouden.

Is uw interesse gewekt?