Nordic Walking Vereniging Winterswijk

De Nordic Walking Vereniging Winterswijk heeft als doel om zoveel mogelijk mensen de positieve gevolgen te laten ervaren van regelmatig actief bewegen.

Nordic Walking is hiervoor een perfect middel, omdat deze manier van bewegen in iedere vorm gegoten kan worden. Nordic Walking is een goede sportdiscipline voor zowel de beginnende als de gevorderde sporter. Wilt u gezellig sporten, het hele jaar door, met wie en wanneer u wilt, of wilt u serieus aan conditie en krachttraining doen? Er zijn verschillende technieken en daarmee ook diverse gradaties in de zwaarte van de training. Bovendien kan Nordic Walking zeer geschikt zijn als revalidatie.Nordic Walking doet u met behulp van twee speciaal ontwikkelde wandelstokken, poles genoemd. Bij het handvat zit een ’strap’ – soort handschoen – waar u uw hand in behoort te doen. Deze strap zal ervoor zorgen dat de stok ten alle tijde in de palm van uw hand blijft zitten. Deze ‘poles’ zorgen ervoor dat in combinatie met het sportief wandelen alle spiergroepen in het lichaam intensiever gebruikt worden. Bij een juiste hantering van techniek ervaart u een vermindering van spanning in nek, schouders en bovenrug. Bovendien versterkt het de buik- en rugspieren. Het totale verbruik aan energie ligt 40% hoger dan bij sportief wandelen, terwijl de gevoelswaarde gelijk blijft. Nordic Walking is een buitensport bij uitstek, voor jong en oud. Door deze activiteit individueel of in groepsverband te beoefenen, zult u zowel lichamelijk als geestelijk de positieve effecten ervaren.

U kunt bij de vereniging terecht voor:

  • introductielessen
  • basiscursussen
  • extra technieklessen
  • en (alleen voor leden) het meelopen met de wekelijkse loopgroepen

Website  Nordic Walking Vereniging Winterswijk.

Een simpele vraag van de vereniging:

Wij als Nordic Walking Vereniging Winterswijk hebben sinds enkele maanden een eigen website – nwvw.nl. Ziet er op het eerste oog goed uit, alleen het is voor mij niet te doen, om op een eenvoudige manier de site te regelen. Aangezien wij niemand hebben in ons bestuur – of 1 van onze leden – die genoeg verstand heeft van website’s om deze te onderhouden zitten wij dus met dit probleem.

De site die wij thans hebben is nogal gecompliceerd – niet logisch opgebouwd. Voor mij ondoenlijk om daar zelf nieuwe onderwerpen te maken, tussen kopjes te ontwerpen etc. etc. En tijdens het bewerken van de site gaat het veel en vaak mis en duurt het lang voordat het naar wens is.

Wij willen een soort gelijke site, maar die niet zo gecompliceerd is als deze. Een site waar men gemakkelijk foto’s e.d. op kan plaatsen. En waar ik evt. ook kan spelen met gekleurde letters zoals – korpsen, fonten en bestandjes en illustraties in kan zetten.

We hebben de website nwvw.nl bekeken. Deze was gebouwd op basis van het content management Joomla. Een systeem dat wij in het verleden ook hebben bekeken.Dit pakket viel voor ons destijds af vanwege het gemis aan gebruiksvriendelijkheid.

Voor de Nordic Walking Vereniging Winterswijk hebben we een bestaand ontwerp aangepast. Zo hebben we een fraaie website opgeleverd dat binnen het krappe budget viel. De vereniging kan nu geheel zelfstandig de leden en andere geïnteresseerden informeren over de cursussen en wandel-activiteiten.

Werkzaamheden Vincire IC:

  • personaliseren van een bestaande startpagina passend bij de huisstijl.
  • implementatie van WordPress en uitbreiding met een gebruiksvriendelijke fotogallerij.
  • advies en begeleiding bij het verhuizen van de domeinnaam en hosting.

Bezoek de website www.nwvw.nl

    please add slider images

Uw website niet veilig?

Vanaf Chrome versie 68, die in juli 2018 verschijnt, zullen websites die nog op een HTTP-verbinding draaien als onveilig gemarkeerd worden. Gebruikers van Chrome zien daardoor in één oogopslag dat een website niet beveiligd is en dat hun gegevens gestolen kunnen worden.

Wat betekent de AVG voor mijn website?

Om je website of webshop aan de AVG te laten voldoen, dien je deze te controleren op een aantal punten.

Problemen met de recente update van WordPress?

In de WordPress versie 4.9.3. die op maandag 5 februari is uitgebracht is een fout geslopen. Deze bug werd pas na de release ontdekt. Dit kan in sommige gevallen als gevolg hebben dat de automatische update functie niet meer werkt.

Eisen omtrent https

Is een SSL/TLS certificaat juridisch verplicht ? Letterlijk staat er in de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) het volgende: