Magpaint Europe bv

Magpaint websiteMagpaint Europe bv is leverancier van Magneetverf een uniek verfproduct waarmee een gewone muur verandert tot een magische muur waarop magneten kleven.

Door groei van de organisatie zochten zij een partner die het beheer van de internationale websites in de verschillende talen op zich nam. Voortbouwend op het bestaande website ontwerp worden volgende aspecten door ons verzorgd:

 • Webhosting
 • Domeinnaam registraties (waaronder .com, .nl, .de, .fr, .it, .in, .ir, .com.br, .jp, .cn etc…)
 • Website beheer, zoals
  • Aanpassingen websites
  • Aansturen van vertaalbureau’s
  • Behandelen van de verzoeken van buitenlandse sales-agenten mbt websites

Medio 2013 zijn de websites van MagPaint door Vincire omgezet naar WordPress en in een nieuw jasje gestoken. Voor meer info zie onze portfolio

 

  please add slider images

Uw website niet veilig?

Vanaf Chrome versie 68, die in juli 2018 verschijnt, zullen websites die nog op een HTTP-verbinding draaien als onveilig gemarkeerd worden. Gebruikers van Chrome zien daardoor in één oogopslag dat een website niet beveiligd is en dat hun gegevens gestolen kunnen worden.

Wat betekent de AVG voor mijn website?

Om je website of webshop aan de AVG te laten voldoen, dien je deze te controleren op een aantal punten.

Problemen met de recente update van WordPress?

In de WordPress versie 4.9.3. die op maandag 5 februari is uitgebracht is een fout geslopen. Deze bug werd pas na de release ontdekt. Dit kan in sommige gevallen als gevolg hebben dat de automatische update functie niet meer werkt.

Eisen omtrent https

Is een SSL/TLS certificaat juridisch verplicht ? Letterlijk staat er in de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) het volgende: