Kunstatelier MooiZo!

Kunstatelier Mooi Zo! is gevestigd aan de Meddosestraat 14-b in Winterswijk. Het is een pand, bescheiden in vierkante meters, maar met groot enthousiasme voor het werk nl. moderne en abstracte schilderkunst. De schilderijen tonen afwisselend kracht, kleur en dynamiek. Binnen de abstractie worden verschillende technieken gehanteerd…Laat je verrassen!

Kunstatelier Mooi Zo! is meer dan alleen een atelier. Zo kunt er

  • schilderijen KOPEN
  • schilderijen HUREN, voor thuis of op kantoor met een optie op koop.
  • een schilderij in OPDRACHT laten schilderen.
  • een WORKSHOP volgen, echt een aanrader om zelf te ervaren wat er allemaal mogelijk is, of voor een familiedag of een bedrijfsuitje.

In het atelier is het werk van  Saskia Dijkstra te zien, maar zullen er ook wisselende exposities te bezichtigen zijn van verschillende andere kunstenaars.

Werkzaamheden Vincire IC:

  • Bemiddelen voor het laten ontwerpen van het logo
  • Ontwerp van de website passend bij het logo
  • Omzetten van het ontwerp naar xHTML en CSS en implementatie van het Content Management Systeem WordPress

Website van Kunstatelier MooiZo!

    please add slider images

Uw website niet veilig?

Vanaf Chrome versie 68, die in juli 2018 verschijnt, zullen websites die nog op een HTTP-verbinding draaien als onveilig gemarkeerd worden. Gebruikers van Chrome zien daardoor in één oogopslag dat een website niet beveiligd is en dat hun gegevens gestolen kunnen worden.

Wat betekent de AVG voor mijn website?

Om je website of webshop aan de AVG te laten voldoen, dien je deze te controleren op een aantal punten.

Problemen met de recente update van WordPress?

In de WordPress versie 4.9.3. die op maandag 5 februari is uitgebracht is een fout geslopen. Deze bug werd pas na de release ontdekt. Dit kan in sommige gevallen als gevolg hebben dat de automatische update functie niet meer werkt.

Eisen omtrent https

Is een SSL/TLS certificaat juridisch verplicht ? Letterlijk staat er in de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) het volgende: