Hondenuitlaatservice Laatmijuit.nl

website ontwerp - klik om te vergroten

Laat mij uit.nl’ – hondenuitlaatservice en dierverzorging.

Bent u wegens omstandigheden verhinderd om uw hond uit te laten? Hondenuitlaatservice ‘Laat mij uit.nl’ komt uw hond bij u thuis ophalen. Uw hond gaat minimaal één uur heerlijk ravotten met de andere honden of lekker meehobbelen en rondsnuffelen in zijn eigen tempo. Moe en voldaan komt uw hond weer thuis. Ook kunt u andere huisdieren laten verzorgen en kunt u terecht voor hoogwaardige diervoeding.

‘Laat mij uit.nl’ heeft logo en huisstijl laten ontwerpen door een reclamebureau. Vincire heeft dit fraaie ontwerp vertaald naar een website welke door de klant zelfstandig bijgehouden kan worden met ons content management systeem.

Werkzaamheden Vincire IC:  vertalen van het huisstijl ontwerp naar een website ontwerp, bouw website, implementatie CMS WordPress en uitbreiding met foto-gallerij.

laatmijuit.nl (de website is op wens van de klant offline – het concept van het website ontwerp kunt u bekijken door hierboven op de afbeelding te klikken)

    please add slider images

Uw website niet veilig?

Vanaf Chrome versie 68, die in juli 2018 verschijnt, zullen websites die nog op een HTTP-verbinding draaien als onveilig gemarkeerd worden. Gebruikers van Chrome zien daardoor in één oogopslag dat een website niet beveiligd is en dat hun gegevens gestolen kunnen worden.

Wat betekent de AVG voor mijn website?

Om je website of webshop aan de AVG te laten voldoen, dien je deze te controleren op een aantal punten.

Problemen met de recente update van WordPress?

In de WordPress versie 4.9.3. die op maandag 5 februari is uitgebracht is een fout geslopen. Deze bug werd pas na de release ontdekt. Dit kan in sommige gevallen als gevolg hebben dat de automatische update functie niet meer werkt.

Eisen omtrent https

Is een SSL/TLS certificaat juridisch verplicht ? Letterlijk staat er in de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) het volgende: