Hardlopen voor een nieuwe Kinderwensmobiel

Gisteren is de Wenterse Wensloop gelopen, het initiatief van Stichting Kinderwensmobiel om geld in te zamelen voor een nieuwe ambulance.

Voor aanvang van het evenement viel er nog een klein buitje maar daarna bleef het ondanks dreigende wolken tijdens de activiteiten droog. Om 10 uur werd het evenement geopend en werd iedereen welkom geheten door de organisatie.

Het startschot voor de eerste afstand de 3 kilometer viel om 10:10 uur en het deelnemers veld van 21 lopers vertrok. De eerste deelnemer van deze afstand, Nienke Wijenberg, finishte al binnen 14 minuten. Het zal ook niemand verbazen aangezien zij als lid van Atletiek vereniging Archeus vaker voorin te vinden is.

Om 10:40 werden de lopers van de 5 kilometer weggeschoten. Naast individuele lopers namen hieraan ook enkele bedrijventeams deel. Namens Vincire Internet Communicatie liep ondergetekende mee. Als onervaren hardloper, maar wel met een paar weken training in de benen werd er gestart. Doel was niet het als eerste aankomen maar het halen van de eindstreep. Want hiermee kwam een extra sponsorbedrag beschikbaar voor het goede doel.
En na 33 minuten en 50 seconden werd deze eindstreep als 32ste gepasseerd. Beslist geen record, verre van dat. Maar de laatste 300 meter was door de organisatie als extraatje toegevoegd.

De snelste deelnemer op de 10 kilometer, Lars Duistermaat ook een ervaren hardloper, legde 5 kilometer meer af in bijna dezelfde tijd. Hij liet hier mee 44 deelnemers achter zich.

Om 12:00 uur startte de Koterskoers, een sponsorloop voor kinderen van de basisschool. Zij deden hun best om zoveel mogelijk rondjes te lopen.

Hoeveel de Wenterse Wensloop heeft opgebracht is nog niet bekend. Dit zal binnenkort, samen met alle uitslagen op de website van Stichting Kinderwensmobiel te zien zijn. Zie: www.kinderwensmobiel.nl . Hopelijk is hiermee de aanschaf van een nieuwe ambulance een flinke stap dichterbij gekomen.

Hierbij wil ik onderstaande klanten hartelijk danken voor hun financiële steun.

Hypotheek Advies Centrum

Restaurant ’t Rommelgebergte *

Magpaint – producent van MagneetVerf *

Vijverplantenland *

Kruisselbrink Installaties *

Edwin Bollen
Vincire Internet Communicatie

* aan de nieuwe website wordt door Vincire IC gewerkt

    please add slider images

Uw website niet veilig?

Vanaf Chrome versie 68, die in juli 2018 verschijnt, zullen websites die nog op een HTTP-verbinding draaien als onveilig gemarkeerd worden. Gebruikers van Chrome zien daardoor in één oogopslag dat een website niet beveiligd is en dat hun gegevens gestolen kunnen worden.

Wat betekent de AVG voor mijn website?

Om je website of webshop aan de AVG te laten voldoen, dien je deze te controleren op een aantal punten.

Problemen met de recente update van WordPress?

In de WordPress versie 4.9.3. die op maandag 5 februari is uitgebracht is een fout geslopen. Deze bug werd pas na de release ontdekt. Dit kan in sommige gevallen als gevolg hebben dat de automatische update functie niet meer werkt.

Eisen omtrent https

Is een SSL/TLS certificaat juridisch verplicht ? Letterlijk staat er in de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) het volgende: