Harbers Grondwerk

Harbers Grondwerk is actief op gebied van grondverzet, bestrating, vernieuwen en aanleggen van riolering, sloopwerkzaamheden en containerverhuur.

Aan de Parallelweg te Groenlo vindt u een bedrijf met diverse grondverzetmachines,  smalspoortracktor met diverse frezen,  graafmachines uitgerust met laserapparauur,  12 en 14 kuub containerbakken, minikranen met sloophamer etc…

De website voor Harbers Grondwerk moest op korte termijn gerealiseerd worden ter ondersteuning van advertenties in de lokale actiekrant.  Samen met de website voor www.harbersadministraties.nl is deze site in 3 weken gebouwd.

De klant beheert de website zelf met het content management systeem WordPress. Dit biedt hen ook de mogelijkheid om voor iedere pagina trefwoorden te plaatsen zodat de website ook voor inwoners van omliggende plaatsen onder de verschillende bedrijfsactiviteiten goed vindbaar is.

Werkzaamheden Vincire IC: herdesign van het websiteontwerp, integratie van WordPress, de zoekfunctie en het contactformulier+script, zoekmachine optimalisatie.

Bezoek de website www.harbersgrondwerk.nl

    please add slider images

Uw website niet veilig?

Vanaf Chrome versie 68, die in juli 2018 verschijnt, zullen websites die nog op een HTTP-verbinding draaien als onveilig gemarkeerd worden. Gebruikers van Chrome zien daardoor in één oogopslag dat een website niet beveiligd is en dat hun gegevens gestolen kunnen worden.

Wat betekent de AVG voor mijn website?

Om je website of webshop aan de AVG te laten voldoen, dien je deze te controleren op een aantal punten.

Problemen met de recente update van WordPress?

In de WordPress versie 4.9.3. die op maandag 5 februari is uitgebracht is een fout geslopen. Deze bug werd pas na de release ontdekt. Dit kan in sommige gevallen als gevolg hebben dat de automatische update functie niet meer werkt.

Eisen omtrent https

Is een SSL/TLS certificaat juridisch verplicht ? Letterlijk staat er in de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) het volgende: