Harbers Administraties

Harbers Administraties is actief op gebied van financiële (bedrijfs)administraties, opstellen van jaarrekeningen, salaris administraties, etc…

Bij Harbers Administraties heeft u altijd contact met dezelfde persoon met ruime ervaring , die voor u de werkzaamheden uitvoert.  Tijdens het verwerken van de administratie signaleren zij belangrijke adviespunten en aspecten die voor de jaarrekening van belang zijn. Deze werkwijze voorkomt onnodig correctiewerk achteraf.
Zij zijn zich ervan bewust dat het tijdig aangeven van interessante mogelijkheden op financieel en fiscaal gebied voor u belangrijk is en verwijzen u, indien nodig, voor advies naar specialistische deskundigen.
Harbers Administraties biedt uitkomst voor MKB-bedrijven die willen besparen op administratie- en accountantskosten.

Begin november 2009 nam Harbers Administraties contact met ons op vanwege de moeizame communicatie met hun bestaande webdesigner. Een website was grotendeels in concept af maar kwam maar niet online.

Door de voorgeschiedenis was het budget al deels besteed. Voor ons een reden om  voor te stellen om te gaan werken met een bestaand ontwerp (webdesign startpagina’s)  en daar onderdelen van het bestaande website-concept in te integreren.  Om de klant de mogelijkheid te geven de website te kunnen beheren is WordPress geïnstalleerd.

Werkzaamheden Vincire IC: herdesign van het websiteontwerp, integratie van WordPress, de zoekfunctie en het contactformulier+script, zoekmachine optimalisatie.

Ondersteunende diensten: domeinnaam verhuizing en registratie, websitehosting.

Bezoek de website: www.harbersadministraties.nl

    please add slider images

Uw website niet veilig?

Vanaf Chrome versie 68, die in juli 2018 verschijnt, zullen websites die nog op een HTTP-verbinding draaien als onveilig gemarkeerd worden. Gebruikers van Chrome zien daardoor in één oogopslag dat een website niet beveiligd is en dat hun gegevens gestolen kunnen worden.

Wat betekent de AVG voor mijn website?

Om je website of webshop aan de AVG te laten voldoen, dien je deze te controleren op een aantal punten.

Problemen met de recente update van WordPress?

In de WordPress versie 4.9.3. die op maandag 5 februari is uitgebracht is een fout geslopen. Deze bug werd pas na de release ontdekt. Dit kan in sommige gevallen als gevolg hebben dat de automatische update functie niet meer werkt.

Eisen omtrent https

Is een SSL/TLS certificaat juridisch verplicht ? Letterlijk staat er in de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) het volgende: