Een nieuw jaar biedt kansen..

Een nieuw jaar is aangebroken. En niet alleen omdat we met zijn allen nu bijna een maand in 2017 onderweg zijn. Een nieuw jaar belooft het op meerdere fronten te worden voor Vincire IC.

Om te beginnen zal Vincire IC binnenkort naar een nieuwe kantoorruimte gaan.  Als alles loopt zoals verwacht zal dit 1 maart zijn.
Wel is het adres aan de Stationsstraat 1 al per 24 januari verruild voor een tijdelijk adres. Wilt u langs komen bel dan eerst om af te spreken.

Maar dit is niet het enige. Naast een verhuizing zullen er de komende maanden nog meer veranderingen gaan plaatsvinden. Op dit moment moet ik u helaas nog enigzins in het ongewisse laten. Ik verzeker u; huidige en toekomstige klanten van Vincire zullen daar de positieve effecten van gaan merken.

2017 – een nieuw jaar biedt nieuwe kansen

Edwin Bollen

 

    please add slider images

Uw website niet veilig?

Vanaf Chrome versie 68, die in juli 2018 verschijnt, zullen websites die nog op een HTTP-verbinding draaien als onveilig gemarkeerd worden. Gebruikers van Chrome zien daardoor in één oogopslag dat een website niet beveiligd is en dat hun gegevens gestolen kunnen worden.

Wat betekent de AVG voor mijn website?

Om je website of webshop aan de AVG te laten voldoen, dien je deze te controleren op een aantal punten.

Problemen met de recente update van WordPress?

In de WordPress versie 4.9.3. die op maandag 5 februari is uitgebracht is een fout geslopen. Deze bug werd pas na de release ontdekt. Dit kan in sommige gevallen als gevolg hebben dat de automatische update functie niet meer werkt.

Eisen omtrent https

Is een SSL/TLS certificaat juridisch verplicht ? Letterlijk staat er in de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) het volgende: