BRM Lasers

BRM lasers is een betrouwbaar adres voor deskundig advies en goede service op het gebied van laser machines.

Men werkt nauw samen met producenten om continue de kwaliteit en betrouwbaarheid van hun lasersnij- en lasergraveermachines te verbeteren.

BRM Lasers adviseert over de aanschaf van de juiste laser machine bedrijven voor vele uiteenlopende toepassingen.  De lasermachines van BRM vindt u daarom ook bij klanten in verschillende branches zoals interieurbouw, grafische sector, scheepsbouw, reclame- en sign wereld, relatie geschenken en metaalbewerkingsbedrijven.

De medio 2015 gerealiseerde websites vindt u hier: brmlasers.nl, brmlasers.de, brmlasers.be en brmlasers.eu

responsive-presentatie-brmlasersWerkzaamheden Vincire IC

  • omzetten van het ontwerp naar een responsive site in HTML5 en CSS
  • implementatie van het Content Management Systeem WordPress inclusief pagina bouwer uitbreiding
  • website optimalisatie / zoekmachine optimalisatie
  • linkbuilding
  • Adwords beheer

 

    please add slider images

Problemen met de recente update van WordPress?

In de WordPress versie 4.9.3. die op maandag 5 februari is uitgebracht is een fout geslopen. Deze bug werd pas na de release ontdekt. Dit kan in sommige gevallen als gevolg hebben dat de automatische update functie niet meer werkt.

Eisen omtrent https

Is een SSL/TLS certificaat juridisch verplicht ? Letterlijk staat er in de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) het volgende:

Uw website al op https ?

Google heeft in 2014 al aangekondigd dat https een rankingsfactor zou gaan worden. Sindsdien is er een duidelijke trend te zien; meer en meer websites worden voorzien van een veiligheidscertificaat. En uw website?

Een nieuw jaar biedt kansen..

Vincire IC zal binnenkort naar een nieuwe kantoorruimte gaan. Als u wilt langs komen bel dan eerst even. En de toekomst brengt meer ….