Nieuwbouw of verbouw: Bouwbedrijf Tenbergen

Bouwbedrijf Tenbergen is actief in nieuwbouw, verbouw, metselwerk, tegelwerk en timmerwerk. Heeft u (ver)bouwplannen?  Bouwbedrijf Tenbergen adviseert u graag.

De werkwijze van Tenbergen kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak. Maatwerk is hierbij het uitgangspunt.

Door nauwe contacten met erkende leveranciers en onderaannemers kunnen zij gemakkelijk inspringen op uw persoonlijke wensen. Ook wanneer u uw wensen bijstelt, kan bouwbedrijf Tenbergen daarop snel reageren.

De bestaande website, door Tenbergen zelf jaren geleden gemaakt, was aan vervanging toe. Er moest een website komen die beter aansloot bij de huisstijl en de mogelijkheden die het bouwbedrijf tegenwoordig kan bieden.

Daarnaast wilde dhr Tenbergen zelf beschrijvingen en foto’s van projecten op de site kunnen plaatsen. De weergave van deze (ver)bouwprojecten was een belangrijk punt.  Meerdere voorbeelden werden door Tenbergen aangedragen. Het uiteindelijke resultaat: een zeer fraaie presentatie van de projecten en door Tenbergen zijn eenvoudig foto’s en beschrijving per project te plaatsen.

Werkzaamheden Vincire IC:

  • personaliseren van een bestaande startpagina passend bij de huisstijl.
  • implementatie van WordPress en uitbreiding met een gebruiksvriendelijke fotogallerij.
  • advies en begeleiding bij het verhuizen van de domeinnaam en hosting.

Bezoek de website www.bouwbedrijf-tenbergen.nl

    please add slider images

Uw website niet veilig?

Vanaf Chrome versie 68, die in juli 2018 verschijnt, zullen websites die nog op een HTTP-verbinding draaien als onveilig gemarkeerd worden. Gebruikers van Chrome zien daardoor in één oogopslag dat een website niet beveiligd is en dat hun gegevens gestolen kunnen worden.

Wat betekent de AVG voor mijn website?

Om je website of webshop aan de AVG te laten voldoen, dien je deze te controleren op een aantal punten.

Problemen met de recente update van WordPress?

In de WordPress versie 4.9.3. die op maandag 5 februari is uitgebracht is een fout geslopen. Deze bug werd pas na de release ontdekt. Dit kan in sommige gevallen als gevolg hebben dat de automatische update functie niet meer werkt.

Eisen omtrent https

Is een SSL/TLS certificaat juridisch verplicht ? Letterlijk staat er in de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) het volgende: